Zagotovite si 10% popust

Prenovili smo našo spletno trgovino. Trgovina je sedaj enostavnejša, hitrejša in varnejša. Zagotovite si 10% popust in se pridružite Knjižnemu klubu Založbe Pasadena.

Varnost nakupa

  1. Ob spletnem nakupu uporabnik posreduje osebne podatke, ki so potrebni za sklenitev posla, kot so ime in davčna številka podjetja, osebno ime in priimek, e-poštni naslov, telefonska številka in naslov. Podatki se hranijo v informacijskem sistemu družbe ter na gostujočem strežniku.

     

  2. V primeru oprave spletnega plačila naročila se zgoraj navedenih podatki posredujejo tudi izvajalcu storitev spletnih plačil, družbi Stripe (v nadaljevanju: izvajalec spletnih plačil). Izvajalcu spletnih plačil uporabnik posreduje tudi druge podatke, ki so nujno potrebni za realizacijo plačila (npr. številko plačilne/kreditne kartice, CVV kodo idr.). Do teh podatkov, ki so nujno potrebni za realizacijo plačila, Eogen d.o.o. nima dostopa. Izvajalec spletnih plačil podatke hrani in obdeluje v skladu s svojo politiko zasebnosti ter nacionalno in evropsko zakonodajo.

  3. Pri plačevanju preko sistema Stripe se podatki o karticah ne beležijo na strežniku podjetja, tako da je vaša varnost 100% zagotovljena. Stripe zagotavlja maksimalno varnost transakcije. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Plačevanje je mogoče z naslednjimi karticami: Mastercard, Visa, America Express, Discover, Diners, JCB in Maestro (če plačnikova plačilna kartica Maestro to omogoča).