Knjižni klub Založbe Pasadena

Veliko ugodnosti, nobenih obveznosti!

Ste že opravili registracijo na naši NOVI spletni strani?

Če ste že izpolnili obrazec, da želite postati član Knjižnega kluba Založbe Pazadena, ter tudi uspešno potrdili e-pošto, ki smo vam jo poslali, potem vam preostane samo še klik na spodnjo povezavo, za vpis v našo spletno knjigarno, kjer vas že pričakujeje 10% popust na vse izdelke.

Prijava v knjigarno

Želim postati član Knjižnega kluba Založbe Pasadena!

Za članstvo v klubu izpolnite spodnji obrazec. Kot član našega kluba nimate do nas nobenih obveznosti. Imate pa veliko ugodnosti, o katerih vas sproti obveščamo. Članstvo vam prinaša kar nekaj koristi in tudi veliko popustov za posamezne knjige. Te lahko kupite le takrat, ko to želite!

Knjižni klub Založbe Pasadena

* indicates required

Označite, da se strinjate, da vam občasno pošiljamo promocijska obvestila.Če ne želite biti več član se lahko Iz nešega knjižnega kluba založbe Pasadena kadarkoli odjavite.

Intuit Mailchimp

OPOZORILO!

Ko izpolnite obrazec za prijavo, vam bomo poslali potrditveno e-pošto s povezavo, ki jo morate obiskati/potrditi, da dokončate včlanitev v klub. Se pa velikokarat zgodi, da ta e-pošta pristane v nezaželjeni pošti, zato bodite pozorni.

Ko je vaše članstvo potrjeno, je potreben le še vpis v našo spletno knjigarni, ki pa ga izvedete prek povezave Prijava v knjigarno.

Vse o Knjižnem klubu Založbe Pasadena

Izbirate lahko med številnimi naslovi strokovne literature!

V naši spletni knjigarni vas čaka več kot 50.000 strokovnih knjig, ki vam bodo olajšale pot pri osvajanju novih znanj, v vašem poslu ali na področjih, ki se dotikajo vašega življenja na vsakem koraku.

Široka izbira strokovne literature!

V naši spletni knjigarni lahko najdete več kot 50.000 strokovnih knjig, ki jih potrebujete pri uspešnem opravljanju svojega dela. Knjige so iz različnih področij s poudarkom na računalništvu in informatiki, poslovnih in pravnih knjigah. Knjige so v slovenskem in angleškem jeziku. Če knjige v naši spletni knjigarni ne najdete, nam pišite na knjige@pasadena.si in poiskali jo bomo namesto vas. V najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili glede cene in dobavnega roka.

Največja zaloga računalniške literature v Sloveniji!

Na zalogi imamo več kot 500 strokovnih knjig.

Bogata izbira tuje strokovne literature!

Veliko število tujih strokovnih knjig na zalogi in hitra dostava knjig tujih založb je prednost nakupovanja preko spletne knjigarne. Kot član pa ste o vsem redno obveščeni.

Dostavimo vam katerokoli strokovno knjigo!

Knjigo, ki jo najdete na straneh tujih založb ali večjih spletnih knjigarn, vam hitro in cenovno ugodno dostavimo. Pri tem nimate nobenih dodatnih stroškov (davka, poštnine, carinskega postopka...). Plačate samo fiksno dogovorjeno ceno.

Ste redno obveščeni o knjižnih novostih!

Nekajkrat na leto vam pošljemo e-pošto s knjižnimi novostmi, posebnimi in akcijskimi ponudbami, znižanji cen, zanimivimi dogodki in drugimi aktualnostmi!

Upoštevamo vaše želje in predloge!

Smo skupina ljudi, ki je prepričana v doživljenjsko učenje, in smo vam vedno na voljo, ko nas potrebujete. Svoje predloge in želje lahko pustite tudi na naslovu knjige@pasadena.si. Z vašo pomočjo bomo lahko izdajali in prodajali knjige, ki jih potrebujete.

Vsi člani lahko izkoristite do 40% popusta!

  • Na knjige v slovenskem jeziku je praviloma 10% popusta, razen pri določenih knjigah drugih založb, kjer je ta popust 5%.
  • Na knjige v tujem jeziku je praviloma 20% popusta.
  • Na učbenike v spletni knjigarni ni popusta.
  • Na knjigo meseca v slovenskem jeziku, ki je objavljena na prvi strani , nudimo 40% popusta.
  • Na knjigo meseca v tujem jeziku, ki je objavljena na prvi strani, nudimo 30% popusta.
  • Za programsko in strojno opremo praviloma ne nudimo popusta, razen če to ni posebej označeno za izdelke v akciji.
  • Dodatne popuste nudimo tudi za pakete knjig (tako imenovane 'bundle'), kjer je več knjig združenih v paket. Znesek popusta in akcijska cena sta vedno navedena poleg artikla.
  • Na določene knjige nudimo tudi dodaten popust. Vedno je naveden zraven artikla.

Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodne najave.