Stranke, partnerji, mediji o nas

Kaj pravijo stranke ...

»Založba Pasadena je naš ekskluzivni partner v Sloveniji. Založbo Pasadena smo izbrali kot najboljšega distributerja in založnika naših knjig na slovenskem trgu. Njihovo profesionalno delo je zgled mednarodnega poslovnega sodelovanja in v ponos ne samo naši založbi Microsoft Press, temveč celotnemu Microsoftu.« – Andrzej Zaremba, direktor za vzhodno Evropo založbe Microsoft Press

»Od novembra 2000 je Založba Pasadena ekskluzivni zastopnik za Wrox in Friends of Ed. Zelo dobro prodajajo in promovirajo naše knjige v Sloveniji. So zelo poslovni in vedo, kako se prodaja knjige. Založba Pasadena redno spremlja vse naše predstavitve v Frankfurtu in pri Wroxu smo zadovoljni, da smo prav njim dali vse pravice distribucije naših knjig v Sloveniji. Veseli bi bili, če bi Založba Pasadena prevzela distribucijo naših knjig tudi za vzhodno Evropo.« – Victoria Thomas, Wrox Press

... in mediji

»Založba Pasadena je ob razpravah o pravnih razmerjih v digitalnem obdobju pravočasno razumela vpliv interneta na vsakdanje življenje. Pravni red je bil nenadoma obogaten z novimi spoznanji, ki so jih prinesli internet, svetovni splet in nova razmerja, ki jih je pravna znanost šele začela raziskovati.« – Prispevek Črno na belem v časniku Dnevnik 14. januarja 2002.

»Avtorjem pa gre vseeno pohvala, saj zdaj lahko internetno-pravno področje končno postavimo ob bok drugim pravnim znanostim ... Internet in pravo, izbrane teme s komentarjem Zakona o elektronskem poslovanju in elektronskem podpisu. Založba Pasadena, Ljubljana, 2001.« – Recenzija knjige Internet in pravo v časniku Delo 14. januarja 2002.

»Preverjeno dober program najdete na naslovu: www.dohodnina.com ...« – Novica Pogled na internet v Dolenjskem listu 9. marca 2000.

»... njena enostavnost ne gre na račun natančnih pojasnil in strokovnosti. Je pravzaprav primer, kako je mogoče napisati knjigo o računalništvu, ki je uporabna za »hekerje« in ni prezahtevna za »telebane«.« – Prispevek Skrivnosti Windows 98 v reviji Kapital 6. decembra 1999.

Kontakt