Pasadena IPP (informativno propagandni program)

datum: 16. julij 2014

Grof Blagaj

Grof Blagaj

Oblikovali smo embalažo za serijo medenih izdelkov Grof Blagaj. Rihard grof Blagaj, slovenski botanik in mecen umetnosti, je od leta 1808 živel in delal v Polhovem Gradcu. Hiša medu Božnar ima v svoji ponudbi tri pakiranja: sveče, medenjake in medeno čokolado. Izdelek je tudi lepo slovensko darilo, saj predstavlja naravo, zdravje in slovensko tradicijo. 

datum: 28. marec 2014

Pasadena ima novo podobo

Pasadena ima novo podobo

V začetku leta 2014 je zaživela prenovljena spletna stran naše založbe. Za promocijo nove spletne strani in njeno večjo prepoznavnost smo oblikovali tudi nov zaščitni znak Založbe Pasadena.

datum: 28. februar 2014

Atelje in umetniki

Atelje in umetniki

Tretja knjiga, ki sta jo skupaj pripravila fotograf Tihomir Pinter in Aleksander Bassin tokrat pod nazivom  Atelje in umetniki predstavlja 99 novih umetnikov. Na več kot 200 straneh je zbranih  skoraj 400 fotografij. Oblikovanje in izvedba Založba Pasadena.

datum: 30. januar 2014

Nova knjižna stojala

Nova knjižna stojala

"

Založba Pasadena ima nova knjižna stojala. Oblikovali smo splošno knjižno stojalo in stojalo za knjige iz zbirke ZA TELEBANE.

datum: 27. januar 2014

Nova podoba Hiše medu Božnar

Nova podoba Hiše medu Božnar

V letu 2013 smo začeli s prenovo celostne grafične podobe za Hišo medu Božnar. Cilj prenove je večja razpoznavnost zaščitnega znaka in imena Božnar. 

datum: 17. januar 2014


Poslovna literatura Energetika.NET

V letu 2013 smo oblikovali zbirko knjig poslovne literature za založniško hišo Enetgetika.NET.

datum: 15. januar 2014

Stacklabs, virtualni laboratorij

Stacklabs, virtualni laboratorij

Izdelali smo celostno grafično podobo za podjetje StackLabs. StackLabs razvija sistem za ustvarjanje in deljenje virtualnih laboratorijev. Brskate lahko po obstoječih laboratorijih ali ustvarite svoje in jih delite z drugimi.

datum: 2. december 2013

Pasadena in piškotki

Pasadena in piškotki

Ko je Zakonu o elektronskih komunikacijah stopil v veljavo in so se opozorila o PIŠKOTKIH začela pojavljati na spletnih straneh smo temu pri Pasadeni dodali še svoj prispevek. Izdelali smo majice na temo piškotkov. Celo deklaracija na majici je priokus piškotkov. Motiv piškotka pa smo vključili v promocijo prenovljene celostne podobe založbe Pasadena.

datum: 30. september 2013

Pisma dveh deklet

Pisma dveh deklet

Za založbo Ekoknjiga smo oblikovali knjižno opremo za knjigo Pisma dveh deklet. Knjiga o dveh dekletih, ki prihajata iz povsem različnih svetov, a vendarle živita na istem planetu, je rezultat sinergičnega dela njenih ustvarjalcev – ilustratorke Marte Bartolj, oblikovalca Romana Peklaja in avtorice Alenke Žumbar. Knjiga je izšla v slovenskem in angleškem jeziku.

datum: 20. junij 2013

Goldhoney na festivalu REGPAK 2013

Goldhoney na festivalu REGPAK 2013

Oblikovali smo  logotip in embalažo za izdelek GOLDHONEY. Hiša medu Božnar je s tem izdelkom sodelovala na natečaju REGPAK 2013. Izdelek je bil uvrščen med 10 najboljših v regiji. Podelitev diplome je bila 13. junija 2013 v kraju Donji Kraljevac, kjer je dva dni potekala tudi mednarodna konferenca o embalaži.
Ocenjevanje embalaže iz regije bivše Jugoslavije REGPAK 2013 je na Hrvaškem letos potekalo že 10. V okviru festivala CROPAK 2013 pa izbirajo najboljšo embalažo v Hrvaški. 

Kontakt