Pasadena IPP (informativno propagandni program)

datum: 3. februar 2022

Razstava ilustracij Štepko v Mestni hiši

Razstava ilustracij Štepko v Mestni hiši

Štepko  v mestni hiši, razstava ilustracij, Roman Peklaj

Naš oblikovalec in ilustrator Roman Peklaj je avtor ilustracij tiskanih edicij o mali lutki z imenom Štepko. Stanovalke in stanovalci Doma starejših občanov Ljubljana-Moste-Polje lutko iz blaga in volne izdelujejo že več kot 20 let. Leta 2018 je na pobudo direktorice doma Alenke Lovišček Stojanovič dobila svoje ime in postala hišna maskota. Avtorica številnih slikanic Alenka Lena Klopčič je Štepku dodala človeški značaj in nam skozi simpatične zgodbe predstavila življenje v domu starejših občanov.

Štepko  v mestni hiši, razstava ilustracij, Roman Peklaj

V steklenem atriju Meste hiše v Ljubljani so na ogled ilustracije, ki so bile narejene za pobarvanko Štepko, slikanici  Božične prigode nagajivega Štepka, Štepkova zgodbica o jabolku, koledar DSO Moste-Polje in družabni igri spomin in puzzle. Na ogled bodo tudi vse tiskane edicije. Več o avtorju si lahko ogledate na POVEZAVI.

datum: 13. december 2021


Spletni dogodek EN.ODMEV 2021

En.Odmev ilustrator Roman Peklaj

Odvila se je zadnja strateška konferenca spletnega portala Energetike.NET EN.ODMEV, na kateri so razpravljali o tem, kako evropska energetika stopa v trajnostno prihodnost. Za dogodek smo pripravili celostno grafično podobo, serijo spletnih oglasov in grafično podobo video konferenc.

datum: 10. junij 2021

En.občina & En. management 021

En.občina & En. management 021

Spletni oglas za dogodek EN.OBČINA. Ilustrator roman Peklaj

V začetku junija 2021 je v organizaciji spletnega portala Montel Energetika.NET potekal spletni dogodek En. občina & En. management 021. Na dogodku so razglasili zmagovalce med energetsko najbolj prodornimi slovenskimi občinami. Zmagovalka med malimi občinami je Miklavž na Dravskem polju. Med srednjimi občinami pa smo tokrat izbrali kar dve zmagovalni – Ajdovščino in Tržič. Zmagovalka med mestnimi občinami je Nova Gorica. Podelili pa smo tudi posebno priznanje za ustanovitev energetske skupnosti, ki je šlo v roke Občini Luče.

Za dogodek smo pripravili novo grafično podobo, oblikovali spletne oglase in priznanje za nagrajene občine.

datum: 21. december 2018

Posebna izdaja revije Energetika.NET

Posebna izdaja revije Energetika.NET

Energetika.NET 2018, ilustrator Roman Peklaj

Konec leta 2018 smo sodelovali pri ustvarjanju predpraznične izdaja revije Energetika.NET. Ena osrednjih tem revije je bila  digitalizacija energetskega sveta. Poskrbeli smo za tehnično urejanje, grafično oblikovanje in postavitev revije. Ilustrator Roman Peklaj pa je poskrbel za ilustracije.

datum: 25. oktober 2018

Medena kozmetika Bee Beauty

Medena kozmetika Bee Beauty

Medena kozmetika Bee Beauty, desigh, foto Peklaj Roman

Poskrbeli smo za grafično podobo nove medene kozmetike Bee Beauty iz Hiše medu Božnar. V kolekciji so krema, šampon, mazilo za ustnice, kopalna sol, milo in med za masažo. Vsi izelki so narejeni na osnovi medu, čebeljega voska, propolisa in matičnega mlečka. Več na spletni strani Hiše medu Božnar.

datum: 15. julij 2017

Mlada vilenica 2017

Mlada vilenica 2017

Za dogodek Mlada Vilenica 2017 smo oblikovali celostno grafično podobo, zsnovali in postavili katalog udeležencev. Prav tako smo zasnovali in s spletnim orodjem Pasadena generator postavili spletno stran dogodka.

Mlada vilenica 2017, Peklaj

datum: 29. avgust 2016

25. Dnevi medu 2016, Polhov Gradec

25. Dnevi medu 2016, Polhov Gradec

 Dnevi medu 2016

Avgusta 2018 so v Polhovem Gradcu potekali že 25. Dnevi medu. Prireditev je bila jubilejna, saj je minilo 30 let od priprave prve Medene nedelje v Polhovem Gradcu, 20 let od prve priprave Dnevov medu v Polhograjski graščini in 25 let od ustanovitve podjetja Božnar čebelarstvo d.o.o.
V Založbi Pasadena smo poskrbeli za grafično podobo dogodka in zasnovali postavitev pregledne razstave 30 let Dnevov medu. Ob razstavi je izšel tudi katalog.
Na dogodku so bili poleg otvoritve še številni dogodki, predavanja, delavnice in gledališke predstave.

Dnevi medu 2016, razstava, foto Roman Peklaj

datum: 30. december 2015


IOLAR novoletno srečanje 2015

Tradicionalno novoletno srečanje vseh IOLARcev je bilo letos v Mariboru. Vsi udeleženci so dobili spominske majice. Za grafično podobo majice smo preoblikovali motiv IOLAR orla v nogometno violični slog. Več o podjetju IOLAR.

datum: 7. oktober 2015


Finalisti dogodka POMP forum 2015

Že vrsto let sodelujemo pri ustvarjnanju revije Energetika.NET. Naslovnica letošnje aprilske številke se je uvrstila med finaliste Mednarodne konference o vsebinskem marketingu POMP forum, sekcija Najboljša naslovnica. Revije Energetika.NET si lahko ogledadate na spletnem portalu ENERGIJADOMA.

datum: 23. januar 2015

Brskamo po arhivu

Brskamo po arhivu

 Tako sta zgledala plakat in vabilo, ki smo ga oblikovali za predstavitev knjige Ekonomija seksa. Za knjigo smo oblikovali tudi naslovnico, vsebinski del knjige in izdelali ikone, ki se pojavljajo v knjigi.

Kontakt