• Knjižni klub

Knjižni klub

Veliko ugodnosti, nobenih obveznosti!

Kot član našega kluba nimate do nas nobenih obveznosti. Imate pa veliko ugodnosti, o katerih vas sproti obveščamo.  Članstvo vam prinaša kar nekaj koristi in tudi veliko popustov za posamezne knjige. Te lahko kupite le takrat, ko to želite!

Izbirate lahko med številnimi naslovi strokovne literature!

V naši spletni knjigarni vas čaka več kot 50.000 strokovnih knjig, ki vam bodo olajšale pot pri osvajanju novih znanj, v vašem poslu ali na področjih, ki se dotikajo vašega življenja na vsakem koraku.

Široka izbira strokovne literature!
V naši spletni knjigarni lahko najdete več kot 50.000 strokovnih knjig, ki jih potrebujete pri uspešnem opravljanju svojega dela. Knjige so iz različnih področij s poudarkom na računalništvu in informatiki, poslovnih in pravnih knjigah. Knjige so v slovenskem in angleškem jeziku. Če knjige v naši spletni knjigarni ne najdete, nam pišite na knjige@pasadena.si in poiskali jo bomo namesto vas. V najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili glede cene in dobavnega roka.

Največja zaloga računalniške literature v Sloveniji!
Na zalogi imamo skoraj 500 strokovnih knjig. Poglejte si rubriko Na zalogi, kjer je naveden poseben izbor literature, ki je lahko že jutri v vaših rokah.

Bogata izbira tuje strokovne literature.
Veliko število tujih strokovnih knjig na zalogi in hitra dostava knjig tujih založb je prednost nakupovanja preko spletne knjigarne. Kot član pa ste o vsem redno obveščeni.

Vsi člani lahko izkoristite do 40% popusta:

  • Na knjige v slovenskem jeziku je praviloma 10% popusta, razen pri določenih knjigah drugih založb, kjer je ta popust 5%.
  • Na knjige v tujem jeziku je praviloma 20% popusta.
  • Na učbenike v spletni knjigarni ni popusta.
  • na knjigo meseca v slovenskem jeziku, ki je objavljena na prvi strani , nudimo 40% popusta.
  • Na knjigo meseca v tujem jeziku, ki je objavljena na prvi strani, nudimo 30% popusta.
  • Za programsko in strojno opremo praviloma ne nudimo popusta, razen če to ni posebej označeno za izdelke v akciji.
  • Dodatne popuste nudimo tudi za pakete knjig (tako imenovane 'bundle'), kjer je več knjig združenih v paket. Znesek popusta in akcijska cena sta vedno navedena poleg artikla.
  • Na določene knjige nudimo tudi dodaten popust. Vedno je naveden zraven artikla.

Pri nakupu preko spletne knjigarne vedno veljajo cene, ki so navedene na spletni strani, se izpišejo v postopku nakupa in jih dobite v povratnem e-sporočilu po opravljenem nakupu.

Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodne najave.

Dostavimo vam katerokoli strokovno knjigo!
Knjigo, ki jo najdete na straneh tujih založb ali večjih spletnih knjigarn, vam hitro in cenovno ugodno dostavimo. Pri tem nimate nobenih dodatnih stroškov (davka, poštnine, carinskega postopka...). Plačate samo fiksno dogovorjeno ceno.

Ste redno obveščeni o knjižnih novostih!
Vsak mesec vam vsaj enkrat pošljemo e-pismo s knjižnimi novostmi, posebnimi in akcijskimi ponudbami, znižanji cen, zanimivimi dogodki in drugimi aktualnostmi!

Upoštevamo vaše želje in predloge!

Smo skupina ljudi, ki je prepričana v doživljenjsko učenje, in smo vam vedno na voljo, ko nas potrebujete. Svoje predloge in želje lahko pustite tudi na naslovu info@pasadena.si. Z vašo pomočjo bomo lahko izdajali in prodajali knjige, ki jih potrebujete.

Dovolj razlogov, da kliknete:

DA, ŽELIM POSTATI ČLAN knjižnega kluba Založbe Pasadena.

Razprodano

Scott Kelby

Zbirka knjig Digitalna fotografija 1, 2, 3

Zbirka vseh treh uspešnic o digitalni fotografiji na voljo tudi v ličnem paketu po zelo ugodni ceni. Ideja za čudovito darilo!

Klubska cena: 44,91 EUR

Redna cena: 49,90 EUR

Peter Vrečar, Peter Baloh

Ob praktičnih primerih skozi MS Excel 2010 – Podpora pisarniškemu poslovanju + Podpora odločanju

Knjigi sta vam skupaj na voljo po znižani ceni. Več o posamezni knjigi si lahko preberete na spodnjih povezavah: 1. Ob praktičnih primerih skozi MS Excel 2010 – I. podpora pisarniškemu poslovanju 2.

Klubska cena: 44,91 EUR

Redna cena: 49,90 EUR

dr. Tone Vidmar

Računalniška omrežja z internetnimi storitvami + Računalništvo v oblaku, 1. del

Komplet priročnikov za računalniške strokovnjake po odlični ceni! Komplet vsebuje knjigi Računalniška omrežja z internetnimi storitvami in Računalništvo v oblaku, 1. del: Teorija distribuiranih siste...

Klubska cena: 89,01 EUR

Redna cena: 98,90 EUR

José Llinares, Jon Smith

Komplet treh knjig Bodite vidni na spletu

Zbirka vključuje knjige: Google Adwords – recept za uspeh AdWords vam ponuja priložnost, da hitro postanete veliki. Pri tem ne gre za metanje neomejenega proračuna v Google in čakanje, kaj se bo zgodilo...

Klubska cena: 40,46 EUR

Redna cena: 44,95 EUR

dr. Helena Gabrijelčič, Blaž Erzetič, Creative team Adobe

Adobe Photoshop CS5 in 3D od točke do upodobitve

Komplet priročnikov za oblikovalce po odlični ceni! Adobe Photoshop CS5, učilnica v knjigi Najhitrejši, najbolj preprost in izčrpen način, da spoznate Adobe Photoshop CS5.

Klubska cena: 68,31 EUR

Redna cena: 75,90 EUR

Peter Vrečar, Peter Baloh

Ob praktičnih primerih skozi MS Office 2010 in Excel 2010 I. in II.

Ob naročilu paketa brezplačno prejmete knjigo: Naučite se Windows 7 v 10 minutah Naučite se uporabe in spoznajte prednosti programov Microsoft Office 2010 skozi praktične zglede - realne primere iz...

Klubska cena: 70,07 EUR

Redna cena: 77,85 EUR

Rob Wilson, Rhena Branch

Kognitivno vedenjska terapija za telebane + KVT delovni zvezek za telebane

Ideje iz priročnika prenesimo v prakso! Delovni zvezek nam ponuja številne praktične vaje in tehnike, s katerimi si bomo pomagali pri težavah s nizko samopodobo, depresivnostjo, anksioznostjo in si izboljšali življenje.

Klubska cena: 35,91 EUR

Redna cena: 39,90 EUR

Skupina avtorjev, Pika Rajnar, Helena Fone

EFT knjižni komplet

Komplet vključuje knjigi: EFT - tehnika doseganja čustvene svobode za telebane in Kako je EFT spremenil moje življenje – in lahko tudi vaše. EFT ali tapkanje, ki se kot „dober veter“ širi po svetu in pri nas doma, je...

Klubska cena: 35,91 EUR

Redna cena: 39,90 EUR

Zobniška gonila + Gonila s polžnimi pari

Zobniška gonila Pričujoče delo je sodobni učbenik (priročnik) s področja zobniških gonil. Namenjeno je za uporabo kot študijsko gradivo pri predmetih z obravnavano tematiko v poklicnih, srednjih in višjih šolah...

Klubska cena: 72,00 EUR

Redna cena: 80,00 EUR

Kontakt