Založba Pasadena

Nakup

Klubska cena: 68,31 EUR

Redna cena: 75,90 EUR

Prihranek: 7,59 EUR, 10%

To knjigo naši kupci navadno dobijo v 2 delovnih dneh.

Creative team Adobe, Blaž Erzetič, dr. Helena Gabrijelčič

Adobe Photoshop CS5 in 3D od točke do upodobitve

Komplet priročnikov za oblikovalce po odlični ceni!

Adobe Photoshop CS5, učilnica v knjigi

Najhitrejši, najbolj preprost in izčrpen način, da spoznate Adobe Photoshop CS5. Z Učilnico v knjigi®, najbolje prodajano serijo učbenikov s praktičnimi primeri, se boste hitro in preprosto naučili funkcij, ki jih vsebuje programska oprema Adobe.

V knjigi so predstavljene osnove programa Adobe Photoshop, na voljo so številni namigi in tehnike, s katerimi bo vaše delo s programom bolj produktivno. Knjigo lahko preberete od začetka do konca ali pa si izberete samo tiste lekcije, ki vas zanimajo.

3D od točke do upodobitve, druga, izpopolnjena izdaja

S 3D-jem se dnevno srečujemo. Določene aplikacije so nam v pomoč pri delu in študiju, druge pa nam prijetno zapolnijo prosti čas. Fascinacija nad to tehniko prikaza je očitna, saj je v zadnjih letih njena priljubljenost in uporabnost močno narasla. Knjiga nas vodi od najbolj preprostega gradnika – točke, pa do izdelave končne podobe. Dodatne razlage nam razložijo še pripadajoče procese percepcije prostora, svetlobe in gibanja.

Druga, izpopolnjena in razširjena izdaja, vsebuje prenovljene in dodatne primere, vključno s slikovnim gradivom, s čimer marsikateri postopek pridobi na nazornosti.

O avtorjih

Blaž Erzetič

Več let stalni dopisnik revije Klik in avtor mnogih poljudnih in strokovnih člankov na področju računalniške grafike, kot tudi predavanj na to temo širom Evrope. Idejni vodja festivala novomedijskih umetnosti Pixxelpoint ter tudi sam ustvarjalec na področju grafike, videa in glasbe.

dr. Helena Gabrijelčič

Predavateljica in asistentka na Katedri za informacjsko in grafično tehnologijo, Oddelka za tekstilstvo, Naravoslovnotehniške fakultete (Univerza v Ljubljani). Vodi vaje iz predmetov Tiskarski postopki, Tisk, Tiskovne forme ter vodi predavanja predmeta Osnove 3D modeliranja na 1. stopnji bolonjskih študijev. Doktorirala je iz področja barvne metrike in skupnih barvnih učinkov večbarvnih površin. Kot vodilna in prva avtorica je soavtorica devetih izvirnih znanstvenih člankov in avtorica enega preglednega znanstvenega članka, od katerih je šest objavljenih v mednarodno priznanih revijah z indeksom citiranja (SCI). je nekajletna članica organizacijskega odbora Simpozija o novostih v grafiki.

Info

Založba: Založba Pasadena
Jezik: slovenski jezik
Vezava: broširano
Izid: februar 2013
ISBN-13: komplet knjig

Ocena

Ocen še ni, oddajte svojo!

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: Adobe Photoshop CS5 in 3D od točke do upodobitve

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: Adobe Photoshop CS5 in 3D od točke do upodobitve

Oglejte si tudi

Kontakt