Založba Pasadena

Nakup

Klubska cena: 39,92 EUR

Redna cena: 49,90 EUR

Prihranek: 9,98 EUR, 20%

To knjigo naši kupci navadno dobijo v 2 delovnih dneh.

Scott Kelby

Digitalna fotografija 2. in 3. knjiga

Če ste naveličani posnetkov, ki so »v redu«, in si pri ogledu fotografij v revijah mislite: »Zakaj moji posnetki niso takšni?«, potem je to knjiga za vas. V tej knjigi ni teorije, nobenih zahtevnih tehničnih izrazov in podrobnosti. To je knjiga, v kateri piše, kateri gumb pritisnite, katero nastavitev uporabite in kdaj jo uporabite. S skoraj 200 fotografskimi »prijemi« v tej knjigi boste vedno naredili boljše, ostrejše in barvitejše fotografije profesionalnega videza.

O avtorju

Scott Kelby

Scott Kelby je avtor svetovno znanih računalniških knjig, glavni urednik in založnik revije Photoshop User, predsednik zveze NAPP (National Association of Photoshop Professionals) in glavni urednik revije Nikon Software User. Prav tako je tudi sogostitelj video oddaje Adobe® Photoshop® TV. Scott je avtor knjig Photoshop Down & Dirty Tricks in The Photoshop Book for Digital Photographers ter urednik serije knjig Killer Tips pri založbi New Riders.

Info

Zbirka: Digitalna fotografija
Založba: Založba Pasadena
Jezik: slovenski jezik
Vezava: broširano
Strani: 240
Izid: november 2009
ISBN: foto_bundle
ISBN-13: foto_bundle

Ocena

Ocen še ni, oddajte svojo!

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: Digitalna fotografija 2. in 3. knjiga

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: Digitalna fotografija 2. in 3. knjiga

Kontakt