Založba Pasadena

Nakup

Klubska cena: 13,46 EUR

Redna cena: 14,95 EUR

Prihranek: 1,50 EUR, 10%

To knjigo naši kupci navadno dobijo v 2 delovnih dneh.

Natalija Pavlič

Pasti zaznave

Svet psihiatrije je večini ljudi neznanka - katere nas je strah. Kako nas lahko naša lastna glava zapelje v paralelni svet, kjer smo ali bogovi ali nevredni življenja ali zaslužni za največja svetovna odkritja ali krivi za vse hudo, kar se dogaja? Brodimo po svetu, v katerem nas glasovi v glavi grdo ponižujejo, a včasih tudi nekritično kujejo v zvezde. Svoje najbližje sumničavo ogledujemo in poskušamo prepoznati zaroto, ki jo naklepajo.

Kako pri sebi ali svojih najbližjih prepoznati blažje ali hujše odklone od realnosti – od neke “normale” in dobiti ustrezno pomoč?

V knjigi Pasti zaznave je 12 zgodb s področja psihiatrije s pomočjo katerih vas avtorica poskuša postaviti v kožo ljudi, ki so zboleli za katero od duševnih motenj in njihovih svojcev. Za trenutek pogledate na svet skozi njihove oči. Spoznate potek zdravljenja in bolečo, a hkrati odrešujočo pot soočanja z realnostjo.

O avtorju

Natalija Pavlič

Natalija Pavlič je medicinska sestra v Psihiatrični kliniki Ljubljana. Njeno delo je triizmensko, zato svoj prosti čas rada nameni teku, kolesarjenju in plavanju. Ko je pretekla svoj četrti polmaraton, je o tem želela povedati vsem in nastala je knjiga Tekaški dnevnik čisto navadne gospodinje. S sproščenim in duhovitim načinom pisanja vas bo popeljala skozi svoje tekaške podvige in vam ponudila vpogled v življenje ženske srednjih let, ki se je zaljubila v tek. Natalija je zaradi službenih izzivov pisala tudi o področju psihiatrije. Njena prva knjiga Pasti zaznave je pri založbi Pasadena izšla leta 2012.

Info

Zbirka: Ventilator
Založba: Založba Pasadena
Jezik: slovenski jezik
Vezava: broširano
Izid: oktober 2012
ISBN: 9789616661416
ISBN-13: 9789616661416

Ocena

Ocen še ni, oddajte svojo!

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: Pasti zaznave

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: Pasti zaznave

Kontakt