Založba Pasadena

Razprodano

Klubska cena: 18,74 EUR

Redna cena: 20,82 EUR

Prihranek: 2,08 EUR, 10%

Bud E. Smith

AutoCAD za telebane

Ta knjiga vas tako rekoč za roko pelje skozi daleč najbolj razširjen program za načrtovanje in oblikovanje, AutoCAD. Obdelana je 13. izdaja programa za DOS in Windows.

– Obravnava 13. različico AutoCAD-a za DOS in Windows.

– Nauči vas oblikovanja v načinu 3D.

– Pomaga vam izdelovati privlačnejše in uporabnejše risbe

– Nauči vas uporabljati bloke, da boste znali podvajati posamezne dele slike.

– Nudi vam pomoč pri izdelovanju strojniških risb.

AutoCAD, najbolj znani in najbolj razširjeni program za načrtovanje in oblikovanje, je praktično brez konkurence. Vsi priznavajo, da mu ni para in zato ni čudno, da je v uporabi že 13. izdaja programa za DOS in za Okna. Program pa je kljub razširjenosti in priljubljenosti precej zahteven in preplaši marsikaterega potencialnega uporabnika.

Knjiga na značilen lahkoten način popelje neukega uporabnika skozi začetne težave pri spoznavanju programa AutoCAD. Najprej mu pojasni, kako se znajde na zaslonskem oknu AutoCAD-a in kako je z mnogimi različicami. Sledijo napotki pri risanju dvodimenzionalnih črt, krogov, pravokotnikov in izdelovanju končne risbe.

Knjiga pa se ne ustavi pri najbolj osnovnih metodah AutoCAD-a, ampak bralca z zanesljivimi koraki vodi tudi skozi bolj zahtevna opravila in funkcije, na primer pripenjanje in povezovanje zunanjih blokov in oblikovanje v načinu 3D. S temi metodami bo uporabnik lahko izdelano risbo še dodatno izboljšal in polepšal.

O avtorju

Bud E. Smith

Bud Smith je pisec več kot desetih računalniških knjig z več kot desetletnimi založniškimi izkušnjami. Poleg pisanja je urednik računalniške revije in direktor trženja izdelkov.

Z računalniki se je začel ukvarjati leta 1983, ko je pustil obetavno kariero varilca in se lotil vnašanja podatkov. Tedaj se je preselil v Silicijevo dolino in se pridružil novoustanovljenemu podjetju, zatem pa je delal še za Intel, IBM in Apple. Delo in njegova druga zanimanja so ga pripeljala do diplome iz upravljanja informacijskih sistemov na Univerzi v San Franciscu.

Info

Zbirka: Za telebane
Založba: Založba Pasadena
Naslov izvirnika: AutoCAD for Dummies
Založba izvirnika: Hungry Minds
Prevod: Stojan Brajkovič
Jezik: slovenski jezik
Vezava: broširano
Strani: 351
Mere: 188 x 235 mm
Izid: oktober 1996
ISBN: 9616065203
ISBN-13: 9789616065207
UDK: 519.688:62.001.6

Ocena

Ocen še ni, oddajte svojo!

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: AutoCAD za telebane

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: AutoCAD za telebane

Oglejte si tudi

Kontakt