Založba Pasadena

Nakup

Klubska cena: 25,16 EUR

Redna cena: 27,95 EUR

Prihranek: 2,80 EUR, 10%

To knjigo naši kupci navadno dobijo v 2 delovnih dneh.

Peter Baloh, Peter Vrečar

Ob praktičnih primerih skozi MS Office 2010

Naučite se uporabe in spoznajte prednosti novega Office 2010 skozi praktične zglede - realne primere iz slovenske poslovne prakse!

Knjiga je v prvi vrsti namenjena poslovnim uporabnikom in vsem tistim, ki so na poti, da to postanejo: poslovnežem, podjetnikom, komercialistom, finančnikom, tržnikom, analitikom, direktorjem….

  Katere so glavne prednosti novega sistema Microsoft Office 2010, ki nas bodo prepričale:

 • še izboljšan in prilagodljiv grafični vmesnik z zaledjem, ki poenostavlja upravljanje z datotekami,
 • dostop do podatkov od praktično kjer koli preko spleta ali mobilnega telefona,
 • varno skupinsko delo na datotekah, pri čemer posebej izpostavljamo Excel in Word,
 • izboljšane funkcionalnosti pri vrtilnih tabelah v Excelu (uporaba razčlenjevalnikov, uporaba kaj-če analiz), ki so močno orodje pri pridobivanju informacij,
 • izboljšana vizualizacija informacij – z orodji za urejanje slik ter video posnetkov v PowerPointu,
 • tesnejša povezava s poslovnimi informacijskimi sistemi, od katerih izpostavljava PowerPivot: orodje, ki je v povezavi z Excelom namenjeno analizi podatkov,
 • množica manjših izboljšav, ki pa v seštevku doprinesejo k manjši porabi časa in k bolj profesionalnem videzu rezultatov v programih, ki jih najpogosteje uporabljamo.

  Iz vsebine::

 • Nove in lažje dosegljive funkcionalnosti za hitrejše in boljše delo, odlične možnosti skupinskega dela, delo od kjerkoli z Office WebApps,
 • EXCEL 2010: Obdelava ter tabelarični in grafični prikaz podatkov, podpora odločanju ,
 • WORD 2010: Izdelava in oblikovanje zahtevnejših dokumentov, skupno delo na dokumentih,
 • POWERPOINT 2010: Oblikovanje in izvedba predstavitev,
 • OUTLOOK 2010: E-pošta in organiziranje dnevnih aktivnosti,
 • ACCESS 2010: Izdelava baze podatkov, poizvedb in poročil,
 • PUBLISHER 2010: Priprava publikacij in serijskih pisem,
 • ONENOTE 2010: Učinkovito delo z zapiski.

Prednosti novega sistema Microsoft Office 2010 so prikazane na realnih primerih iz poslovne prakse, s čimer upamo, da bodo te hitreje našle pot v konkretno uporabo.

Primere nalog iz knjige si lahko na vaš računalnik prenesete tukaj.

O avtorjih

Peter Baloh

Dr. Peter Baloh je član uprave hitrorastočega visokotehnološkega podjetja BISOL. Deluje na področjih strategije, managementa znanja, inovacij, tehnologije in projektnega managementa. Je tudi profesor na IEDC Bled School of Management. Sodeluje v mednarodnih raziskovalnih in svetovalnih projektih, objavlja v uglednih strokovnih revijah in izvaja gostujoča predavanja na univerzah v tujini.

Peter Vrečar

Mag. Peter Vrečar se v poslovni praksi že več kot desetletje posveča delovanju na področjih organizacije, informatizacije poslovanja, analitike, prenove procesov, ter linijskemu, projektnemu in procesnemu managementu.

Njegovo pedagoško delo teče od leta 1995. Na Ekonomski fakulteti je najprej učil kot demonstrator, kasneje pa kot asistent, strokovni sodelavec in tutor pri predmetih Poslovna informatika, Objektno orientirane metodologije, Poslovna statistika in Organizacija. Sodeloval je tako na rednem kot izrednem študiju, pri slednjem je izvajal delo tutorja na enajstih različnih študijskih središčih po Sloveniji. Leta 2010 je pridobil naziv predavatelja višje šole za predmetna področja Nabava, Informacijsko-komunikacijska tehnologija ter Organizacija in management. Kot predavatelj sodeluje v pedagoškem procesu na višji šoli B2 in BB, kot tutor pa na Visoki šoli skupine ERUDIO.

Od leta 2002 izvaja tudi izobraževalno-svetovalno dejavnost na področjih 1) informacijske podpore pisarniškemu poslovanju, organiziranju in odločanju, 2) projektnega managementa in izvedbe projektov 3) prenov komercialnih procesov.

Info

Zbirka: Ob praktičnih primerih
Založba: Založba Pasadena
Jezik: slovenski jezik
Vezava: broširano
Strani: 200
Mere: 230 x 165 mm
Izid: marec 2011
ISBN: 9789612459406
ISBN-13: 9789612459406

Ocena

Povprečna ocena: ★★★★★ število ocenjevalcev: 1

Janez Krempl★★★★★ Kupil sem vašo knjigo z zgornjim naslovom. Knjiga ima 'le' 195 strani. Prvi vtis je bil, da takšna debelina ne more ponujati ravno nekaj uporabnega... Sami dobro veste, kako zgledajo MS Access bukve (biblije...), debelina v nekaj cm. MS Access kar dobro poznam iz časov verzije 97 ter 2003. Imam tudi Bradačev MS Access 2003 popolni vodič... Kako me je zavedel prvi vtis. Že ob branju uvoda sem ugotovil, da je tematika predstavljena izredno jedrnato, zanimivo (primer iz prakse - Metalotehna d.o.o.). Non stop čudovito vpletate teorijo v prakso in to na izredno kompakten način. Skratka gre za odlično knjigo, vredno nakupa.

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: Ob praktičnih primerih skozi MS Office 2010

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: Ob praktičnih primerih skozi MS Office 2010

Oglejte si tudi

Kontakt