Založba Pasadena

Nakup

Klubska cena: 44,91 EUR

Redna cena: 49,90 EUR

Prihranek: 4,99 EUR, 10%

To knjigo naši kupci navadno dobijo v 2 delovnih dneh.

Marko Nemec - Pečjak

ABC celovitega obvladovanja projektov in Microsoft Project 2010

Izšel je obsežnejši priročnik, ki zajema znanja in izkušnje projektnega managementa ter načine podpore z najnovejšo različico Microsoft Project, ki je prvič prevedena v slovenščino.

    Knjigo (ki ji je priložen DVD) sestavljajo trije sklopi A, B in C:

  • Sklop A vsebuje 12 poglavij osnov obvladovanja projektov in 12 poglavij dvojčkov, ki v postopnih korakih oblikujejo projektne modele s podporo MS Project Standard.
  • Sklop B je namenjen dvanajstim poglavjem izkustev in zrelosti obravnavanja projektov, programov, naborov in gruč projektov. Dodanih je spet 12 poglavij-dvojčkov o podpori z MS Project Professional, MS Project Server 2010, pa tudi drugimi orodji.
  • Sklop C obsega popis preko 120 vzorčnih primerov projektov iz najrazličnejših področij. Poleg učnih zgledov, je veliko primerov iz prakse v zadnjem desetletju.

Tako bo uporabnik priročnika lahko spoznal poleg načinov oblikovanja projektnih modelov tudi načine sledenja in kontrole do zaključevanja projektov.

Na priloženem DVD-ju boste našli res bogato vsebino: poizkusno različico MS Project Standard v slovenščini; čez 120 projektnih modelov, izdelanih z MS Projectom ter vsaj delno projektno dokumentacijo izbranih projektov - in več...

Mnenja o knjigi:

“Projektni managerji v Sloveniji že dolgo časa hrepenimo po take vrste literaturi, ki bi v preprosti obliki in vsebini dala čim več napotkov za reševanje sistemskih in operativnih problemov pri vodenju projektov. Knjiga, ki je pred nami, je več kot priročnik. Je prava zakladnica znanj in izkušenj. ” – mag. Marko Hrast, Elektro Slovenija d. o. o.

“Pričakujem, da bo knjiga »ABC celovitega obvladovanja projektov in Microsoft Project 2010«, ki prihaja v pravem (žal kriznem) času na knjižne police, hitro našla pot do bralcev in jih zasvojila tako s strokovnostjo kot s pronicljivostjo. ” – mag. Stanislav Berce, BEST d. o. o.

“Knjiga je enkraten dosežek saj prihaja na trg sočasno z novo izpopolnjeno verzijo MS Project 2010 in lovi neposredno korak z najnovejšimi izboljšavami tega orodja, ki še vroče prihajajo tik pred izidom. ” – mag. Andrej Kerin, predsednik Slovenskega združenja za projektni management

O avtorju

Marko Nemec - Pečjak

je praktik z dolgoletnimi izkušnjami obladovanja projektov v graditeljstvu in elektro-prenosni dejavnosti. Posebno pa je poznan kot poznavalec računalniške podpore za projektni management. Ima mednarodni certifikat IPMA - CSPM (certificirani senior projektni manager). Prav tako ima certifikat za preverjanje nacionalnih poklicnih kvalifikacij “vodja projekta” in “vodja projektnih nalog”.

Info

Založba: Založba Pasadena
Jezik: slovenski jezik
Vezava: broširano
Strani: 570
Mere: 228 x 162 mm
Izid: december 2010
Dodatek:
ISBN: 9616661213
ISBN-13: 9789616661218

Ocena

Ocen še ni, oddajte svojo!

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: ABC celovitega obvladovanja projektov in Microsoft Project 2010

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: ABC celovitega obvladovanja projektov in Microsoft Project 2010

Oglejte si tudi

Kontakt