Založba Pasadena

Nakup

Klubska cena: 34,16 EUR

Redna cena: 37,95 EUR

Prihranek: 3,80 EUR, 10%

To knjigo naši kupci navadno dobijo v 2 delovnih dneh.

Adobe Creative Team

Adobe Photoshop CS5, učilnica v knjigi

Najhitrejši, najbolj preprost in izčrpen način, da spoznate Adobe Photoshop CS5. Z Učilnico v knjigi®, najbolje prodajano serijo učbenikov s praktičnimi primeri, se boste hitro in preprosto naučili funkcij, ki jih vsebuje programska oprema Adobe.

V knjigi so predstavljene osnove programa Adobe Photoshop, na voljo so številni namigi in tehnike, s katerimi bo vaše delo s programom bolj produktivno. Knjigo lahko preberete od začetka do konca ali pa si izberete samo tiste lekcije, ki vas zanimajo.

    Iz vsebine:

  • Naučite se, kako popraviti in izboljšati digitalne fotografije, ustvariti sestavljene slike, spremeniti in popačiti slike ter pripraviti slike za tiskanje in objavo v spletu.
  • Uporabite novo orodje Mixer Brush in realistične učinke ščetin čopiča ter naslikajte umetniške teksture in barve.
  • Spremenite 3D-slike in ekstrudirano besedilo s funkcijo Repoussé iz različice Photoshop CS5 Extended in še mnogo več...

Knjigi je priložen DVD z datotekami za lekcije in 2 uri videoposnetkov z vrhunsko učno vsebino iz serije Learn Adobe Photoshop CS5 by Video.

O avtorju

Adobe Creative Team

Ustvarjalno ekipo Adobe sestavljajo oblikovalci, pisci in uredniki, ki imajo široko, praktično znanje in izkušnje z izdelki Adobe. Pri pripravi ustvarjalnih projektov, ki pomenijo izziv in so privlačni, tesno sodelujejo z razvojnimi ekipami za izdelke in z ekipo za učne komunikacije podjetja Adobe in s tem pomagajo novim in izkušenim uporabnikom pri hitrem učenju o programski opremi Adobe.

Info

Zbirka: Učilnica v knjigi
Založba: Založba Pasadena
Naslov izvirnika: Adobe Photoshop CS5, Clasroom in a book
Založba izvirnika: Adobe Press
Jezik: slovenski jezik
Vezava: broširano
Strani: 380
Mere: 170 x 210 mm
Izid: december 2010
Dodatek:
ISBN: 9616661159
ISBN-13: 9789616661157

Ocena

Povprečna ocena: ★★★★★ število ocenjevalcev: 2

Lidija Vajdič★★★★★ Knjiga je super, veliko koristnih napotkov, hitrih bližnjic, ... Je pa zelo dobro če imate predznanje. Priporočam!

Marjan Vraničar★★★★★ Knjiga je kot takšna zelo priporočljiva, bi pa bilo zaželjeno, če bi imela vsaj v nadaljevanju tudi trike in možnosti, ki jih CS5 ponuja. Je pa potrebno predhodno znanje.

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: Adobe Photoshop CS5, učilnica v knjigi

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: Adobe Photoshop CS5, učilnica v knjigi

Oglejte si tudi

Kontakt