Založba Pasadena

Razprodano

Klubska cena: 39,92 EUR

Redna cena: 49,90 EUR

Prihranek: 9,98 EUR, 20%

Scott Kelby

Digitalna fotografija 1. in 2. knjiga

Scott Kelby, človek, ki je s svojo uspešnico The Photoshop Book for Digital Photographers za vedno spremenil »digitalno temnico«, se zdaj loteva najpomembnejše teme v digitalni fotografiji: kako narediti posnetke profesionalne kakovosti s triki, ki jih uporabljajo današnji vrhunski profesionalni fotografi (kar je preprosteje, kot bi si mislili).

Skupaj z 2. knjigo, ki je nadaljevanje prvega dela. Napisana je v slogu »Ahhh, tako torej to naredijo«; kratko in jedrnato z nasveti, ki jih lahko takoj uporabite in zaradi katerih je bila njena predhodnica najbolje prodajana knjiga o digitalni fotografiji na svetu.

O avtorju

Scott Kelby

Scott Kelby je avtor svetovno znanih računalniških knjig, glavni urednik in založnik revije Photoshop User, predsednik zveze NAPP (National Association of Photoshop Professionals) in glavni urednik revije Nikon Software User. Prav tako je tudi sogostitelj video oddaje Adobe® Photoshop® TV. Scott je avtor knjig Photoshop Down & Dirty Tricks in The Photoshop Book for Digital Photographers ter urednik serije knjig Killer Tips pri založbi New Riders.

Info

Založba: Založba Pasadena
Jezik: slovenski jezik
Vezava: broširano
Strani: 240
Izid: marec 2010
ISBN: foto_bundle
ISBN-13: foto_bundle

Ocena

Ocen še ni, oddajte svojo!

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: Digitalna fotografija 1. in 2. knjiga

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: Digitalna fotografija 1. in 2. knjiga

Oglejte si tudi

Kontakt