Založba Pasadena

Razprodano

Klubska cena: 18,74 EUR

Redna cena: 20,82 EUR

Prihranek: 2,08 EUR, 10%

Miha Mazzini

WordStar za telebane

Knjiga na najpreprostejši in najbolj zabaven način vpeljuje bralca v starosto med urejevalniki besedil, WordStar.

– Obravnava različice WordStara od 4.0 do 7.0, vključno s slovensko različico: kakršenkoli WordStar imate, ta knjiga je primerna za vas!

– Nauči vas delati tako v okolju DOS kakor Windows.

– Nauči vas oblikovati besedilo in vanj postaviti tudi sliko, če tako želite.

– Nauči vas, končno, delati z bloki besedila.

– Svetuje vam, kako priti iz težav, če vanje zaidete.

WordStar je starosta med urejevalniki besedil. Dolga leta je bil daleč najbolj razširjen in doživel je številne različice, tako v okolju DOS kakor Windows, in celo slovensko izdajo. S knjigo WordStar za telebane avtorja Mihe Mazzinija boste dovolj oboroženi, da se boste lahko z WordStarom lotili še tako zahtevnih nalog.

O avtorju

Miha Mazzini

Miha Mazzini je priznan avtor računalniške literature. Napisal je Mentor o računalništvu, ki je izšel tudi v srbohrvaščini, tri knjige o Clipperju, knjigo o Wordu, WordStaru, Windows for Workgroups in predhodnika te zbirke zvijač. Več let je bil eden od urednikov revije Monitor, bil pa je tudi prvi urednik revije za »družinsko računalništvo« PC&mediji.Kar nekaj let je pisal redno torkovo kolumno o internetu v časopisu Delo. V računalniških krogih je Miha Mazzini znan tudi kot avtor prvega slovenskega programa za odkrivanje tipkarskih napak. Trenutno je zaposlen kot strokovnjak za uporabniško izkušnjo pri podjetju Planet 9.

Miha Mazzini pa je znan tudi zunaj računalniških krogov. Napisal je več romanov, med drugim prodajno uspešnico Drobtinice, Zbiralec imen, Satanova krona, Telesni čuvaj in Kralja ropotajočih duhov. Napisal je tudi scenarij za film Operacija Cartier, ki je prejel evropsko nagrado CIRCOM za televizijski film leta 1992, in scenarij za film Sladke sanje, ki je dobil precej domačih in tujih nagrad, tudi zlato palmo na festivalu v Valenciji. Sam je režiral dva kratka filma, končal podiplomski študij scenaristike v Angliji in je redni član Evropske filmske akademije.

Več podatkov lahko preberete na spletni strani www.MihaMazzini.com.

Info

Zbirka: Za telebane
Založba: Založba Pasadena
Jezik: slovenski jezik
Vezava: broširano
Strani: 401
Mere: 188 x 235 mm
Izid: avgust 1996
ISBN: 9616065076
ISBN-13: 9789616065078
UDK: 519.688:801.8

Ocena

Ocen še ni, oddajte svojo!

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: WordStar za telebane

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: WordStar za telebane

Kontakt