Založba Pasadena

Nakup

Klubska cena: 20,66 EUR

Redna cena: 22,95 EUR

Prihranek: 2,30 EUR, 10%

To knjigo naši kupci navadno dobijo v 2 delovnih dneh.

Bono Baršek

Resnice življenja, druga izdaja

Knjiga »Resnice življenja« je bila prvič izdana leta 1996 in razprodana v slabega pol leta. Zaradi precejšnjega zanimanja, smo se odločili, da jo ponovno izdamo. Knjiga skuša dati odgovore na bistvena vprašanja človekovega obstoja, njegovih odnosov z drugimi, njegovega zdravja in počutja, dotakne se tehnik samozdravljenja ali meditacij, konča pa se z obširno razlago numerologije kot ene najlažjih in najdragocenejših ostankov časov in civilizacij, o katerih se misli, da niso nikoli obstajali. Pomaga nam prepoznati svojo osebnost, svojo »usodo« in to tudi spremeniti.

Knjiga ponuja praktične napotke za veliko meditacij, čiščenje aure in čaker ter daje odgovore na vprašanja medsebojnih odnosov. Pozoren bralec pa bo odkril kopico zelo globokih idej, ki segajo v jedro vseh težav človeštva in posameznikov na Zemlji. Nakaže nam, kdo smo – čeprav se bo moral vsak v resnici tega tudi sam spomniti –, od kod smo, kakšne sile delujejo na posameznika, kaj povzročajo, kje so njihovi vzroki. Vzorci ali način razmišljanja vodijo ljudi v boljše ali slabše življenje, tu pa dobimo tudi napotke, kako lahko slabe vzorce premagamo in nadomestimo z dobrimi, kar nam prinese tudi stabilnost na vseh življenjskih področjih: na področju odnosov z drugimi, dela in nagrade zanj, kreativnosti, duhovnega razvoja.

Odzivi bralcev prve izdaje kažejo, da so doživeli ob branju in potem ob izvajanju tehnik prava razsvetljenja. Druga izdaja vsebuje goro popravkov, dodatkov, novih tehnik, natančnejših razlag, ki so prilagojene času 11 let po prvi izdaji. Kopica stvari je izbrisanih in nadomeščenih z novimi. Tisti, ki bodo knjigo vzeli v roke z željo po spoznanjih, jih bodo tudi dobili. Njim pa je knjiga tudi namenjena.

Pogled v knjigo

O avtorju

Bono Baršek

Bono Baršek je bojevnik, učenec in učitelj, iskalec resnice, ki ga v to delo usmerjajo mojstri, ustvarjalci vesolja in varuhi Zemlje. Pod njihovim vodstvom in z njihovim blagoslovom se kali in uči. Svoje znanje skuša izročiti tudi drugim v okviru društva Vir, ki se širi in ima svoje poganjke v Ljubljani, Novem mestu, Celju, Kranju in drugod. Živi v Krškem, kjer skupaj s svojo sopotnico Rino in sinom Severinom gradijo tisto, kar se izplača graditi. Na svojih delavnicah uči različne tehnike meditacije: od joge, taj čija in magičnih kretenj do Oshojevih tehnik, plesa, kung-fuja ter množice drugih tehnik, ki imajo svoj namen.

Svoja spoznanja je začel pridobivati z učenjem astrologije in numerologije. Pred petnajstimi leti pa se je pojavila potreba, da iz teorije svoja spoznanja prenese v prakso in jih nadgrajuje. Nenehno je v procesu učenja in neprestano išče nove in nove rešitve, tehnike in načine, kako bi izboljšal življenje.

Info

Zbirka: Ventilator
Založba: Založba Pasadena
Jezik: slovenski jezik
Vezava: broširano
Strani: 390
Mere: 130 x 200 mm
Izid: november 2007
ISBN: 9616361929
ISBN-13: 9789616361927

Ocena

Povprečna ocena: ★★★★★ število ocenjevalcev: 1

Marjan Mencin★★★★★ Učiti se, učiti se, učiti se

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: Resnice življenja, druga izdaja

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: Resnice življenja, druga izdaja

Oglejte si tudi

Kontakt