Založba Pasadena

Nakup

Klubska cena: 18,98 EUR

Redna cena: 37,95 EUR

Prihranek: 18,97 EUR, 50%

To knjigo naši kupci navadno dobijo v 2 delovnih dneh.

Adobe Creative Team

Adobe photoshop CS3 učilnica v knjigi

V celoti posodobljena in popravljena izdaja najbolje prodajanega priročnika za učenje programa Adobe Photoshop CS3,ki so ga napisali strokovnjaki v podjetju Adobe System, je idealen za začetnike, ki se želijo naučiti ključnih pojmov in tehnik programa Photoshop, medtem ko lahko bralci, ki že imajo izkušnje s programom Photoshop, to knjigo uporabljajo za učenje o naprednejših funkcijah in najnovejših orodjih programa Photoshop CS3.

Idealno za uporabnike na začetni in nadaljevalni stopnji programa Photoshop, kakršni so digitalni fotografi, študentje, grafični oblikovalci, založniki, oglaševalci, oglaševalske agencije, pisarne za korporativno komuniciranje in ostali.

    Iz vsebine:

  • Izčrpne projektne lekcije bralce učijo osnovnih pojmov in tehnik v programu Photoshop CS3.
  • Naučite se ukazov ukazne lupine in vgrajenega skriptnega jezika
  • Obravnava nove funkcije, med drugim: orodje za hitro izbiro Quick Selection, nove funkcije združevanja slik Photomerge, pametne nedestruktivne filtre Smart Filters, samodejno poravnavo plasti in še veliko več.
  • V lekcijah, ki se jih učite s sebi prilagojenim tempom, je zajet celoten pregled programske opreme, poleg tega pa se jih učite v udobju domačega namizja.
  • Na priloženi plošči CD-ROM so vse projektne datoteke in slike, ki jih uporabniki potrebujejo za začetek učenja projektnih lekcij iz knjige, ter 16 vaj v obliki filmov!

    Pogled v knjigo

O avtorju

Adobe Creative Team

Ustvarjalno ekipo Adobe sestavljajo oblikovalci, pisci in uredniki, ki imajo široko, praktično znanje in izkušnje z izdelki Adobe. Pri pripravi ustvarjalnih projektov, ki pomenijo izziv in so privlačni, tesno sodelujejo z razvojnimi ekipami za izdelke in z ekipo za učne komunikacije podjetja Adobe in s tem pomagajo novim in izkušenim uporabnikom pri hitrem učenju o programski opremi Adobe.

Info

Zbirka: Učilnica v knjigi
Založba: Založba Pasadena
Naslov izvirnika: Adobe Photoshop CS3, clasroom in a book
Založba izvirnika: Adobe Press
Jezik: slovenski jezik
Vezava: broširano
Strani: 450
Mere: 165 x 210 mm
Izid: marec 2008
Dodatek: priložen CD
ISBN: 9616361899
ISBN-13: 9789616361897

Ocena

Povprečna ocena: ★★★★★ število ocenjevalcev: 1

Rok Hudobivnik★★★★★ Zelo posodobljena =) Za vse, ki bi se radi nučili Adobe PS CS3!

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: Adobe photoshop CS3 učilnica v knjigi

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: Adobe photoshop CS3 učilnica v knjigi

Oglejte si tudi

Kontakt