Založba Pasadena

Razprodano

Klubska cena: 26,06 EUR

Redna cena: 28,95 EUR

Prihranek: 2,90 EUR, 10%

Peter Baloh, Peter Vrečar

Ob praktičnih primerih skozi Microsoft Office 2007

Izkušnje, pridobljene v poslovni praksi kažejo, da delodajalca ne zanima, kaj smo se učili, temveč, kaj znamo. Zanima ga, ali znamo učinkovito (hitro in poceni) rešiti problem, ki ga ima.

Knjiga Ob praktičnih primerih skozi MS Office 2007 vam nudi prav to: omogoča vam, da bistveno povečate učinkovitost pri reševanju poslovnih problemov s pomočjo računalnika, prihranite čas in denar ter postanete uspešen poslovnež. V primerih povezujemo poslovno znanje, metodološko znanje in znanje informacijske tehnologije.

Prav ta z novimi poslovnemu uporabniku prijaznimi funkcionalnostmi paketa Office 2007 daje velik prispevek k učinkovitemu reševanju vsakodnevnih nalog na področju pisarniškega poslovanja, medsebojnega komuniciranja, prenašanja informacij ter sprejemanja odločitev.

    IZ VSEBINE:

  • Poglavje 'OBLIKOVANJE DOKUMENTOV Z WORDOM' predstavlja učinkovite pristope k izdelavi dokumentov.
  • 'PRIDOBIVANJE INFORMACIJ Z EXCELOM' obravnava obdelavo in prikaz podatkov ter podporo odločanju.
  • Nadgradnja podpore odločanju je predstavljena v poglavju 'IZDELAVA BAZE PODATKOV, POIZVEDB IN POROČIL Z ACCESSOM'..
  • Poglavje 'E-POŠTA IN ORGANIZIRANJE LASTNEGA DELA Z OUTLOOKOM' se osredotoča na najmočnejše komunikacijsko orodje uporabnikov.
  • Brez dobre predstavitve ni prodaje, kar obravnava IZDELAVA PREDSTAVITEV S POWERPOINTOM.

Knjigi je priložena tudi zgoščenka/CD-ROM z nalogami in rešitvami,ki ob nizanju praktičnih primerov ohranja urejeno strukturo učbenika, zato jo priporočamo tako samoukom kot tistim, ki se ukvarjate z izobraževanjem sedanjega in bodočega poslovnega kadra.

Ob reševanju problemov iz poslovne prakse boste spoznali delo z novim, drugačnim, Microsoftovim Office 2007 in se tako opremili za borbo za preživetje na delovnem mestu. Ne pozabite, da bi marsikdo naredil vse, da bi dobil vašo službo – ne pustite se mu.

Pogled v knjigo

O avtorjih

Peter Baloh

Dr. Peter Baloh je član uprave hitrorastočega visokotehnološkega podjetja BISOL. Deluje na področjih strategije, managementa znanja, inovacij, tehnologije in projektnega managementa. Je tudi profesor na IEDC Bled School of Management. Sodeluje v mednarodnih raziskovalnih in svetovalnih projektih, objavlja v uglednih strokovnih revijah in izvaja gostujoča predavanja na univerzah v tujini.

Peter Vrečar

Mag. Peter Vrečar se v poslovni praksi že več kot desetletje posveča delovanju na področjih organizacije, informatizacije poslovanja, analitike, prenove procesov, ter linijskemu, projektnemu in procesnemu managementu.

Njegovo pedagoško delo teče od leta 1995. Na Ekonomski fakulteti je najprej učil kot demonstrator, kasneje pa kot asistent, strokovni sodelavec in tutor pri predmetih Poslovna informatika, Objektno orientirane metodologije, Poslovna statistika in Organizacija. Sodeloval je tako na rednem kot izrednem študiju, pri slednjem je izvajal delo tutorja na enajstih različnih študijskih središčih po Sloveniji. Leta 2010 je pridobil naziv predavatelja višje šole za predmetna področja Nabava, Informacijsko-komunikacijska tehnologija ter Organizacija in management. Kot predavatelj sodeluje v pedagoškem procesu na višji šoli B2 in BB, kot tutor pa na Visoki šoli skupine ERUDIO.

Od leta 2002 izvaja tudi izobraževalno-svetovalno dejavnost na področjih 1) informacijske podpore pisarniškemu poslovanju, organiziranju in odločanju, 2) projektnega managementa in izvedbe projektov 3) prenov komercialnih procesov.

Info

Zbirka: Ob praktičnih primerih
Založba: Založba Pasadena
Jezik: slovenski jezik
Vezava: broširano
Strani: 320
Mere: 165 x 210 mm
Izid: junij 2007
Dodatek: priložen CD
ISBN: 9616361842
ISBN-13: 9789616361842

Ocena

Povprečna ocena: ★★★★★ število ocenjevalcev: 1

Mitja Turk★★★★★ Zelo jasno in hitro skozi nove programe.Praktično!!!

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: Ob praktičnih primerih skozi Microsoft Office 2007

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: Ob praktičnih primerih skozi Microsoft Office 2007

Oglejte si tudi

Kontakt