Založba Pasadena

Nakup

Klubska cena: 8,91 EUR

Redna cena: 9,90 EUR

Prihranek: ,99 EUR, 10%

To knjigo naši kupci navadno dobijo v 2 delovnih dneh.

Ljubomir Kostrevc

Hitri vodnik po internetu in Googlu, trda vezava

Internet je delovno sredstvo. Kot mikrovalovna pečica v kuhinji, slovar tujk na knjižni polici, videorekorder v dnevni sobi. A od njih se vendarle malo razlikuje – njegova uporabnost ni omejena, ampak se razvija in širi. Še včeraj s pomočjo interneta nismo plačevali položnic, nakupovali, oddajali dohodnine – danes pa nam je to vsakdanja praksa.

Ali znate uporabljati internet? Ali ste se v zadnjem letu na tem področju kaj novega naučili? Če niste, ste zadaj - preberite priročnik Hitri vodnik po internetu in Googlu. Če se iz njega naučite vsaj enega novega 'trika', bo vaše branje upravičeno. Hitri vodnik po internetu in Googlu - preprosta navodila za preprosto uporabo interneta v sodobnem času.

Kaj je internet, uporabniku interneta nasploh ni treba vedeti. Vendar pa mu je lahko nekaj osnovnih dejstev o njem v veliko pomoč, ko se bo pri njegovi uporabi znašel pred konkretnim problemom. Za primer omenimo pošiljanje in prejemanje elektronske pošte, ko smo na počitnicah ali na službeni poti - ali moramo za to imeti s seboj svoj računalnik ali lahko to opravimo tudi s kakim razpoložljivim računalnikom, ki nam je v tistem kraju na razpolago. Ob vsem splošnem in konkretnem, kar priročniki o uporabi interneta nasploh ponujajo, bomo v tej knjigi posebno pozornost namenili iskalniku Google, katerega uporabnost - če jo poznamo - močno presega običajno iskanje informacij.

Knjiga je bila v prodaji po posebni ponudbi s časnikom Dnevnik po ceni 5,80 EUR, jeseni 2006!

Pogled v knjigo

Info

Zbirka: Hitri vodnik
Založba: Založba Pasadena
Jezik: slovenski jezik
Vezava: trda
Strani: 120
Izid: december 2006
ISBN: 9616361821
ISBN-13: 9789616361828

Ocena

Ocen še ni, oddajte svojo!

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: Hitri vodnik po internetu in Googlu, trda vezava

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: Hitri vodnik po internetu in Googlu, trda vezava

Oglejte si tudi

Kontakt