Založba Pasadena

Razprodano

Klubska cena: 33,01 EUR

Redna cena: 36,68 EUR

Prihranek: 3,67 EUR, 10%

Tomaž Bratuša

Hekerski vdori in zaščita, druga, razširjena izdaja

Nova razširjena izdaja vsebuje podrobnejši pregled napadov na spletne aplikacije (spletne trgovine, portali, CMS sistemi...), natančnejše opise vdorov v brezžična omrežja (premagovanje WEP, WPA-PSK, VPN...) z več kot 150 opisi najnovejših hekerskih orodij in tehnik za premagovanje varnostnih elementov računalniških omrežij.

Poleg navedenega nova izdaja vključuje tudi napade na podatkovne baze in podrobne opise praktične uporabe orodij za varnostno testiranje kot sta Nessus in Metasploit. Za vse uporabnike mobilnih telefonov so prava poslastica natančni opisi orodij in postopkov za vdor v mobilne telefone preko bluetooth povezav.

Še enkrat pa naj vas opomnimo, da je potrebno za učinkovito zaščito najprej poznati metode in tehnike nasprotnika.

Priložen DVD z najnovejšimi orodji za odkrivanje in preprečevanje vdorov, ter testiranje varnosti spletnih aplikacij in računalniških omrežij!

Pogled v knjigo

O avtorju

Tomaž Bratuša

Tomaž Bratuša je svetovalec za informacijsko varnost v podjetju Maldin, d. o. o. Kot vodja skupine Team Intell se ukvarja z varnostnim testiranjem računalniških omrežij in spletnih aplikacij, hkrati pa se kot predavatelj udeležuje računalniških konferenc, kjer prisotnim predstavi nove poglede na področje informacijske varnosti. Je avtor knjige Hekerski vdori in zaščita ter avtor več kot sto člankov s področja računalništva in informacijske varnosti. V prostem času se posveča varnostnemu izobraževanju uporabnikov njegove nasvete pa lahko najdete tudi na varnostnem portalu Varnostne novice .

Info

Založba: Založba Pasadena
Jezik: slovenski jezik
Vezava: broširano
Strani: 440
Mere: 183 x 230 mm
Izid: november 2006
Dodatek: priložen CD
ISBN: 9616361724
ISBN-13: 9789616361729

Ocena

Povprečna ocena: ★★★★★ število ocenjevalcev: 1

Edi Strosar★★★★★ Druga, dopolnjena izdaja slovenske računalniško-varnostne biblije. Avtor nam ponudi detajnistične opise tehnik, metod in orodij, ki jih uporabljajo hekerji. Spoznaj sovražnika, kajti le tako se lahko uspešno zaščitiš... Neprecenljivo.

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: Hekerski vdori in zaščita, druga, razširjena izdaja

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: Hekerski vdori in zaščita, druga, razširjena izdaja

Oglejte si tudi

Kontakt