Založba Pasadena

Razprodano

Klubska cena: 22,16 EUR

Redna cena: 24,62 EUR

Prihranek: 2,46 EUR, 10%

mag. Samo Čretnik

PRO/Engineer Wildfire

Tovrstne literature v slovenskem jeziku primanjkuje, ker se običajno avtorji omejijo le na dobesedni prevod originalnega priročnika. Ta priročnik pa podaja veliko število lastnih primerov in primerov povzetih iz drugih programskih sistemov ter tuje literature.

Priročnik zelo dobro opisuje uporabo programa Pro/Engineer. Opisani postopki so nazorno prikazani in podkrepljeni z odličnimi primeri, ki ponazarjajo uporabo pri realnem strojnem modeliranju.
Snov je obravnavana tako, da bralca vodi od lažjih do težjih primerov.

Pro/Engineer Wildfire je priročnik, namenjen uporabnikom z različnimi stopnjami znanja o modeliranju. Lekcije so kratke, osredotočene na primere in lahko razumljive. Uporabniki, ki o programu Pro/Engineer Wildfire ne veste ničesar, boste v priročniku našli pomembna osnovna navodila in razlage možnosti, ki jih program ponuja. Tisti, ki ste s programom že delali, pa boste spoznali veliko dodatnih pristopov h konstruiranju ter vaj s postopki in metodami risanja. Avtorjevo vodilo skozi priročnik je, da več kot risb, modelov in sestav uporabniki narišejo s programom Pro/Engineer Wildfire, hitreje bodo razumeli in obvladovali program. Vsako poglavje predstavi nov izbor ukazov, ki se s postopno težavnostno stopnjujejo skozi priročnik.

Odlične barvne ilustracije!

Primeri iz knjige so objavljeni tudi na spletu, najdete jih na povezavi PRO/E.

Pogled v knjigo

O avtorju

mag. Samo Čretnik

Samo Čretnik, magister strojništva, je profesor na Tehniškem šolskem centru Maribor. Knjigo je napisal kot pripomoček pri predmetih Računalniško podprte tehnologije ter Prostorsko modeliranje in priprava dokumentacije. Knjiga je nadaljevanje uspešnice Pro/Engineer Wildfire V2.0, ki je izšla leta 2005.

Info

Založba: Založba Pasadena
Jezik: slovenski jezik
Vezava: broširano
Strani: 420
Mere: 188 x 235 mm
Izid: oktober 2005
ISBN: 9616361651
ISBN-13: 9789616361651

Ocena

Povprečna ocena: ★★★★★ število ocenjevalcev: 6

Drago Salcman★★★★★ Odlično!!! Prav želim si, da bi avtor izdal še knjigo 'Modeliranje prostih površin'.

rajko grajš★★★★★ Brez besed, samo tako naprej!

Miha★★★★★ Zelo uporabno!

Tone Vogrin★★★★★ Zelo nazorno.

Tomaž Černec★★★★★ Zelo zelo uporabno!

Matej Maurič★★★★★ Mag. Čretniku bi rad čestital ob izidu knjige PRO/E WF2 kot prvi knjigi napisani v našem jeziku. Zelo dobro gradivo in že nestrpno čakam na drugi del knjige.

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: PRO/Engineer Wildfire

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: PRO/Engineer Wildfire

Oglejte si tudi

Kontakt