Nakup

Cena 18,78 EUR

Stari, kje je moja dežela?

MICHAEL MOORE si v novi knjigi zadaja naslednjo nalogo: treba je zamenjati režim. Človek, ki je pripolzel v Belo hišo po tračnicah, namaščenih z denarjem naftarskih kolegov njegovega očka, je ena mnogih tarč tega razburljivega dela, ki sledi Mikeovi gromozanski uspešnici Neumni beli možje, najbolje prodajani neleposlovni knjigi leta. Nikomur ni prizanesel: ne korporativnim velikašem, ki so svojim zaposlenim speljali za več milijonov dolarjev življenjskih prihrankov, ne zakonodajalcem, ki so Američane v imenu »domovinske varnosti« oropali državljanskih svoboščin, in tudi ne vašemu desničarskemu svaku (ja, vsak ima enega), ki vam prav vsako leto pokvari božično večerjo s svojim idiotskim čvekanjem.

MICHAEL MOORE je avtor Neumnih belih mož, uspešnice št. 1 s seznama v New York Timesu, in uspešnice Downsize This! Njegov film Bovling za Columbine je osvojil oskarja za najboljši dokumentarec in naslov najbolj gledanega dokumentarca vseh časov. Posnel je dokumentarca Roger and Me in The Big One, ki zdaj veljata za klasiki, pa tudi oddajo TV Nation, ki je osvojila emmyja, in nadvse čislano serijo The Awful Truth. Michael Moore živi z ženo in hčerko v Michiganu in v New Yorku.

Info

Zbirka: Ventilator
Naslov izvirnika: Dude, where's my country?
Založba izvirnika: Warner Books
Jezik: slovenski jezik
Vezava: broširano
Strani: 249
Mere: 130 x 200 mm
Izid: april 2004
ISBN: 9616361449
ISBN-13: 9789616361446

Ocena

Ocen še ni, oddajte svojo!

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: Stari, kje je moja dežela?

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: Stari, kje je moja dežela?

Oglejte si tudi

Kontakt