Založba Pasadena

Nakup

Klubska cena: 13,10 EUR

Redna cena: 14,56 EUR

Prihranek: 1,46 EUR, 10%

To knjigo naši kupci navadno dobijo v 2 delovnih dneh.

Miha Mazzini

Novih 100 računalniških zvijač

Knjiga je v slabšem stanju, vsebina je nepoškodovana. Izkoristite ugodno ponudbo.

Še ena knjiga o računalniških zvijačah? Saj obstaja internet!

Takole sem vzkliknil, ko so me pri založbi Pasadena povabili k pisanju nadaljevanja knjige '100 računalniških zvijač', ki je izšla leta 2001. Nakar sem šel malce gledat po spletu in ugotovil, da ni problem pomanjkanje informacij, marveč obilje – preden pregledate vse tiste strani in izločite vsaj zmerno uporabne zvijače, bi lahko v miru prebrali celotna zbrana dela kakega Tolstoja.

No, in tako sem se lotil izbora, priredb, predvsem pa preverjanja, če zvijače zares delujejo. Zvijač iz prve knjige nisem recikliral, zato vam toplo priporočam tudi prvi del zvijačarske sage.

Miha Mazzini

O avtorju

Miha Mazzini

Miha Mazzini je priznan avtor računalniške literature. Napisal je Mentor o računalništvu, ki je izšel tudi v srbohrvaščini, tri knjige o Clipperju, knjigo o Wordu, WordStaru, Windows for Workgroups in predhodnika te zbirke zvijač. Več let je bil eden od urednikov revije Monitor, bil pa je tudi prvi urednik revije za »družinsko računalništvo« PC&mediji.Kar nekaj let je pisal redno torkovo kolumno o internetu v časopisu Delo. V računalniških krogih je Miha Mazzini znan tudi kot avtor prvega slovenskega programa za odkrivanje tipkarskih napak. Trenutno je zaposlen kot strokovnjak za uporabniško izkušnjo pri podjetju Planet 9.

Miha Mazzini pa je znan tudi zunaj računalniških krogov. Napisal je več romanov, med drugim prodajno uspešnico Drobtinice, Zbiralec imen, Satanova krona, Telesni čuvaj in Kralja ropotajočih duhov. Napisal je tudi scenarij za film Operacija Cartier, ki je prejel evropsko nagrado CIRCOM za televizijski film leta 1992, in scenarij za film Sladke sanje, ki je dobil precej domačih in tujih nagrad, tudi zlato palmo na festivalu v Valenciji. Sam je režiral dva kratka filma, končal podiplomski študij scenaristike v Angliji in je redni član Evropske filmske akademije.

Več podatkov lahko preberete na spletni strani www.MihaMazzini.com.

Info

Založba: Založba Pasadena
Jezik: slovenski jezik
Vezava: broširano
Strani: 115
Mere: 165 x 210 mm
Izid: december 2003
ISBN: 9616361473
ISBN-13: 9789616361477

Ocena

Povprečna ocena: ★★★★★ število ocenjevalcev: 1

Blaž Mihelič★★★★★ Ponekod bi potrebovali besedo ali dve več, sicer pa je zlata vredna knjiga.

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: Novih 100 računalniških zvijač

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: Novih 100 računalniških zvijač

Oglejte si tudi

Kontakt