Baloh Vrečar

Razprodano

Cena 22,12 EUR

Peter Baloh, Peter Vrečar

Ob praktičnih primerih skozi MS Office, vodnik za preživetje na delovnem mestu

Knjiga je popoln priročnik za upravljanje z informacijami s pomočjo Microsoftovih pisarniških programov kot so Excel, Access, Word, PowerPoint, Outlook in tudi samega operacijskega sistema Windows. Programskih orodij MS Office se avtor loteva samo iz praktičnega zornega kota. Časi množičnega učenja 'menujev in ukazov' v posameznih programskih paketih so mimo. Ni več pomembno (če smo pošteni, nikoli ni bilo) kateri program znate uporabljati. Edino pomembno je ali znate s pomočjo sodobnih orodij rešiti zadane probleme, ki jih pred vas postavi vsakdanje delo. Še posebej to velja za delo vseh tistih, ki na osnovi informacij sprejemajo odločitve.

Knjigo priporočamo vodstvenemu kadru in ljudem, ki so podpora vodilnim kot pomoč pri reševanju problemov, ki jih prinaša njihovo vsakdanje delo na področju organiziranja, iskanja, oblikovanja, pridobivanja, posredovanja in predstavitve informacij.

Knjigi je priložen CD s praktični mi primeri in zgledi, ki vam olajšajo učenje.

Podrobno predstavljeno vsebino knjige si lahko ogledate tudi na spletnih straneh avtorjev. Tako bo vaša odločitev o nakupu lažja:

O avtorjih

Peter Baloh

Dr. Peter Baloh je član uprave hitrorastočega visokotehnološkega podjetja BISOL. Deluje na področjih strategije, managementa znanja, inovacij, tehnologije in projektnega managementa. Je tudi profesor na IEDC Bled School of Management. Sodeluje v mednarodnih raziskovalnih in svetovalnih projektih, objavlja v uglednih strokovnih revijah in izvaja gostujoča predavanja na univerzah v tujini.

Peter Vrečar

Mag. Peter Vrečar se v poslovni praksi že več kot desetletje posveča delovanju na področjih organizacije, informatizacije poslovanja, analitike, prenove procesov, ter linijskemu, projektnemu in procesnemu managementu.

Njegovo pedagoško delo teče od leta 1995. Na Ekonomski fakulteti je najprej učil kot demonstrator, kasneje pa kot asistent, strokovni sodelavec in tutor pri predmetih Poslovna informatika, Objektno orientirane metodologije, Poslovna statistika in Organizacija. Sodeloval je tako na rednem kot izrednem študiju, pri slednjem je izvajal delo tutorja na enajstih različnih študijskih središčih po Sloveniji. Leta 2010 je pridobil naziv predavatelja višje šole za predmetna področja Nabava, Informacijsko-komunikacijska tehnologija ter Organizacija in management. Kot predavatelj sodeluje v pedagoškem procesu na višji šoli B2 in BB, kot tutor pa na Visoki šoli skupine ERUDIO.

Od leta 2002 izvaja tudi izobraževalno-svetovalno dejavnost na področjih 1) informacijske podpore pisarniškemu poslovanju, organiziranju in odločanju, 2) projektnega managementa in izvedbe projektov 3) prenov komercialnih procesov.

Info

Založba: Baloh Vrečar
Jezik: slovenski jezik
Vezava: broširano
Strani: 280
Izid: september 2002
ISBN: 9612363285
ISBN-13: 9789612363284

Ocena

Povprečna ocena: ★★★★★ število ocenjevalcev: 2

Nataša Grčar★★★★★ Čestitke za zelo 'priročen' priročnik - vsi programi ki jih uporabljam v službi so obrazloženi na primerih in na kratko!

Jurij Jozo★★★★★ Knjiga je tisto, kar sem iskal - hiter, pregleden in zelo uporaben priročnik za vse Office programe in uporabo interneta.

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: Ob praktičnih primerih skozi MS Office, vodnik za preživetje na delovnem mestu

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: Ob praktičnih primerih skozi MS Office, vodnik za preživetje na delovnem mestu

Kontakt