Poslovno svetovanje Jure Habbe, s.p.

Nakup

Cena 39,90 EUR

Jure Habbe

Skrivnosti uspešne prodaje

Priročnik Skrivnosti uspešne prodaje je primeren za vse, ki želite izboljšati prodajne rezultate, pri tem pomagati drugim, ali če vas tema kakorkoli zanima.

Posebej je namenjen:
• zaposlenim v prodaji in trženju,
• direktorjem in vodjem prodaje in trženja,
• vodilnim v podjetjih,
• vsem zaposlenim, ki neposredno sodelujejo s poslovnimi kupci,
• pedagogom in svetovalcem na področju trženja in prodaje poslovnim kupcem.

Za lažje in hitrejše razumevanje prodaje pa je uporaben pripomoček tudi za zaposlene v start-up podjetjih in samostojne podjetnike.

Kaj boste izvedeli?

V prodaji poslovnim kupcem nikoli več ne bo, kot je bilo
Kaj se je v zadnjih desetih letih v poslovnem okolju spremenilo in kako spremembe vplivajo na prodajo poslovnim kupcem? Katere so ključne razlike med prodajo poslovnim kupcem in potrošnikom? Kaj je izdelčna prodaja in kaj prodaja rešitev? Kaj pomeni prodaja po meri kupcev in zakaj jo potrebujemo? Test razumevanja prodaje.

Razumevanje poslovnih kupcev je abeceda uspešne prodaje
Zakaj, kaj, kako in kdaj kupujejo poslovni kupci? Prodaja poslovnim kupcem kot odnosi med ljudmi. Kaj moramo vedeti o prodaji z razpisi? Komu so poslovni kupci zares pripadni? Zakaj se poslovni kupci pritožujejo? In posebna novost, zakaj se poslovni kupci ne odločijo za nakup in kako si pri tem pomagamo?

Kako se znebimo razočaranj in pridobimo samozavest v prodaji
Kaj je razlog razočaranj v prodaji in kako se jim izognemo? Katere so ključne veščine za uspešno prodajo in kako se jih naučimo? Kakšna je resnična vloga prodaje v poslovnem okolju in zakaj je pomembna?

Uspešno iskanje prodajnih priložnosti (Lead Generation)
Kaj je pozicioniranje in kdo so ciljni kupci? Pomen prodajnega sporočila in prepoznavnosti za uspešno prodajo. Štirje načini priprave prodajnih vsebin, od katerih se trije pri nas skoraj ne uporabljajo. Devet enostavnih in poceni načinov za hitro ustvarjanje prodajnih priložnosti. Kako poiščemo prodajne priložnosti na LinkedInu in kako uspešno mrežimo na dogodkih? Kako lahko avtomatiziramo iskanje prodajnih priložnosti?

Tehnike prodaje, ki se jih lahko naučimo
Kateri so ključni pogoji za nakup poslovnih kupcev in kako jih dosežemo? Kako uspešno zaključimo prodajo? Kako se v prodaji uspešno pogajamo in ne samo znižujemo ceno? Kako ravnamo, kadar nam prodaja ne uspe, da ohranimo dobre odnose s poslovnimi kupci? Pomen povezanosti trženja in prodaje, ki odločilno vpliva na uspešnost prodaje.

Za uspešno prodajo potrebujemo vodje, ne biričev
Za sodobno prodajo poslovnim kupcem ni več dober vsak, ki zna vrteti jezik. Kakšne sodelavce izbiramo za prodajo in kako? Kaj je prodajni proces, zakaj je pomemben in kako vpliva na prodajne rezultate? Ali in zakaj potrebujemo CRM? Kako v prodaji, kjer ga je vedno premalo, upravljamo čas?

Uspešno podjetje ima zadovoljne kupce in zaposlene
Kako ohranimo dolgoročne odnose s kupci? Kako obravnavamo pritožbe, da kupcev ne izgubimo? Zadovoljne kupce naredijo zadovoljni zaposleni. Kaj je vodstvena sposobnost in kako jo dosežemo? Pogoste napake pri vodenju v našem poslovnem okolju. Zakaj je povezanost v podjetju ključnega pomena za uspešno prodajo?

V čem so skrivnosti uspešne prodaje poslovnim kupcem
Devet skrivnosti uspešne prodaje, ki jih imamo ves čas pred očmi, vendar se jih običajno ne zavedamo.

O avtorju

Jure Habbe

/ Več kot petindvajset let sem prodajal za druge, sedaj pa pri prodaji B2B pomagam drugim.

S trženjem in prodajo poslovnim kupcem ter z vodenjem se ukvarjam že preko petindvajset let.
Pri svojem delu sodelujem z različnimi državnimi in javnimi ustanovami in podjetji, bankami in drugimi finančnimi ustanovami, številnimi proizvodnimi in storitvenimi podjetji ter negospodarskimi organizacijami. Moja prva knjiga o prodaji poslovnim kupcem z naslovom Uživajmo v prodaji je izšla leta 2013. Deležna je bila številnih pohval bralcev in strokovne javnosti, zato odločitev za njeno nadaljevanje ni bila težka. Priročnik Skrivnosti uspešne prodaje je predelana in dopolnjena izdaja knjige Uživajmo v prodaji.

Moja najljubša misel je še vedno:
»Najprej morate verjeti sami vase. Ne omahujte. Veliko bo ljudi – s tem mislim večino ljudi, skoraj vsakega človeka, ki ga boste srečali -, ki bodo razmišljali črno-belo… Morda tudi ne razumejo dobro, ker si vsega skupaj ne znajo zamisliti, ali pa zato, ker jim je nekdo povedal, kar je koristno in dobro, in tisto, kar so slišali, ne vsebuje vaše zamisli. Ne dopustite, da bi vas takšni ljudje zamorili.«
Steve Wozniak, soustanovitelj Apple Inc., v knjigi iWoz.

Info

Založba: Poslovno svetovanje Jure Habbe, s.p.
Jezik: slovenski jezik
Vezava: broširano
Strani: 205
Mere: 170 x 230 mm
ISBN-13: 978-961-93948

Ocena

Ocen še ni, oddajte svojo!

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: Skrivnosti uspešne prodaje

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: Skrivnosti uspešne prodaje

Oglejte si tudi

Kontakt