Založba Pasadena

Nakup

Klubska cena: 44,91 EUR

Redna cena: 49,90 EUR

Prihranek: 4,99 EUR, 10%

Scott Kelby

Zbirka knjig Digitalna fotografija 2, 3, 4

Zbirka treh knjig avtorja Scotta Kelbyja o digitalni fotografiji je na voljo po ugodni ceni. Več o posamezni knjigi si lahko preberete na spodnjih povezavah:

- Digitalna fotografija, 2.knjiga
- Digitalna fotografija, 3.knjiga
- Digitalna fotografija, 4.knjiga


Komplet knjig vam ponuja nasvete o nastavitvah, orodjih ali trikih, s katerimi boste svoje posnetke spremenili v fotografske razstavne eksponate. Če ste naveličani posnetkov, ki so »v redu« in si pri ogledu fotografij v revijah mislite: »Zakaj moji posnetki niso takšni?« potem je to knjiga za vas. V knjigah ni teorije, zahtevnih tehničnih izrazov ali podrobnih razčlenitev pojmov. V knjigah boste izvedeli, na kateri gumb pritisnite, katero nastavitev uporabite in kdaj jo uporabite. Triki in nasveti vam bodo omogočili, da boste ustvarjali boljše, ostrejše, barvitejše fotografije profesionalnega videza.

'Lahko rečem, da sem ob branju Digitalne fotografije zelo velikokrat pomislil: »Ej, to je pa točno tisto, kar skušam svojim študentom ali tečajnikom povedati in razložiti tudi sam!« Mislim, da je to dovolj velik razlog, da mi je priročnik všeč in da ga (razen v nekaterih stilskih drobnarijah) ne bi prav nič spremenil!'
- Arne Hodalič, doc. za fotografijo na VIST-u in gostujoči predavatelj na FDV-ju

O avtorju

Scott Kelby

Scott Kelby je avtor svetovno znanih računalniških knjig, glavni urednik in založnik revije Photoshop User, predsednik zveze NAPP (National Association of Photoshop Professionals) in glavni urednik revije Nikon Software User. Prav tako je tudi sogostitelj video oddaje Adobe® Photoshop® TV. Scott je avtor knjig Photoshop Down & Dirty Tricks in The Photoshop Book for Digital Photographers ter urednik serije knjig Killer Tips pri založbi New Riders.

Info

Založba: Založba Pasadena
Jezik: slovenski jezik
Vezava: broširano
Mere: 150 x 210 mm
ISBN: digitalnafoto
ISBN-13: digitalnafoto

Ocena

Ocen še ni, oddajte svojo!

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: Zbirka knjig Digitalna fotografija 2, 3, 4

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: Zbirka knjig Digitalna fotografija 2, 3, 4

Oglejte si tudi

Kontakt