Družina

Nakup

Cena 16,00 EUR

Andrej Praznik

Planinski izleti za 4 letne čase (2)

Vodnik vsebuje 52 planinskih izletov - po enega za vsak teden v letu, ki so razvrščeni po letnih časih. Vsakemu izletu so namenjene štiri strani, na katerih je izlet nazorno predstavljeni v sliki in besedi. Na začetku vsakega izleta je navedenih nekaj osnovnih podatkov: izhodišče, višinska razlika, dolžina vzpona, zemljevid, kratek opis poti, možnost obiska nedeljske maše, ...

Vodnik je namenjen družinskim izletom. Doma se odločite kam boste šli in se odpravite na pot. Z družinskim vodnikom Planinski izleti za 4 letne čase boste zagotovo našli pravo pot in se skupaj veselili na cilju. Odkrili boste kako lep je naš slovenski svet. Avtor se je tudi tokrat podal v vse slovenske škofije, opisal nekaj znanih izletniških točk in nekaj takih, za katere morda še niste slišali. Včasih je bila pot tako dolga, da ga je tudi v dolgih poletnih dneh na koncu lovila noč, drugič pa si je privoščil le kratek sprehod, na katerega bi brez bojazni lahko vzel tudi svoje otroke. Vedno pa je pazil, da so izleti čim bolj ubrani z dogajanjem v naravi.

O avtorju

Andrej Praznik

Za tednik Družina Andrej Praznik že od leta 2003 pripravlja izletniške reportaže po planinskih, pohodniških in romarskih poteh. Čeprav jih je v osmih letih in pol napisal že okrog dvesto, zamisli zanje še dolgo ne bo zmanjkalo, saj imamo v naši državi okrog osem tisoč kilometrov označenih planinskih poti. Zaradi dobrega odziva na reportaže je založba Družina leta 2007 pripravila njihov izbor in jih objavila v knjigi planinskih izletov za štiri letne čase. Knjiga je že pred časom pošla, zato je tokrat pred vami njeno nadaljevanje z 52 novimi izleti – z enim za vsak teden v letu.

Info

Založba: Družina
Jezik: slovenski jezik
Vezava: broširano
Strani: 232
Mere: 113 x 205 mm
Izid: 2011
ISBN-13: 978-961-222-6

Ocena

Ocen še ni, oddajte svojo!

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: Planinski izleti za 4 letne čase (2)

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: Planinski izleti za 4 letne čase (2)

Kontakt