Družina

Nakup

Cena 14,90 EUR

Lydia Crook

Velika knjiga zabave za 2

Velika knjiga zabave za 2 prinaša na tone zabave za prijateljsko dvojico, ki bo iskala skrite predmete, dirkala po labirintih, premetavala črke in uživala v risanju. V njej je 112 strani z zagonetnimi ugankami, neverjetnimi igrami in ustvarjalno zabavo. Ponekod je treba moči združiti, drugje pa jih med sabo pomeriti! Prav povsod pa bo dovolj smeha za oba.
Velika knjiga zabave za 2 bo navdušila vse otroke. Z njo si lahko dva prijatelja prijetno krajšata čas, si bistrita um z zagonetnimi ugankami in ustvarjalno zabavo. S svinčnikom v roki skupaj iščeta skrite predmete, potujeta od pike do pike, dirkata po labirintih, premetavata črke, rišeta in se naučita še drugih iger.
Spoznala bosta, kako se z združenimi močmi naredi veliko več, po drugi strani pa bosta ugotovila, koliko sta tekmovalna. Zdrava tekmovalnost pa ju bo nagradila, da si bosta želela biti vedno boljša in boljša. Neprestano pa se bosta zabavala, zato ne bodite presenečeni, če se bosta vaša otroka, sklonjena nad knjigo, glasno smejala ali pa vzklikala v zmagoslavju.

Pogled v knjigo

  Info

  Založba: Družina
  Jezik: slovenski jezik
  Vezava: Poltrda (z zavihkom)
  Strani: 112
  Mere: 216 x 280 mm
  Izid: 2015
  ISBN-13: 978-961-04-01

  Ocena

  Ocen še ni, oddajte svojo!

  Moja ocena

  Priporočite prijatelju

  Ocenite: Velika knjiga zabave za 2

  Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

  Ocena:

  Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

  Priporočite: Velika knjiga zabave za 2

  Kontakt