Založba Pasadena

Razprodano

Klubska cena: 22,41 EUR

Redna cena: 24,90 EUR

Prihranek: 2,49 EUR, 10%

Ash Maurya

Delaj vitko

Drugi natis knjige Delaj vitko

Živimo v času neomejenih priložnosti za inovacije. Ustvarjamo več produktov kot kdajkoli prej, a večina jih propade – ne zaradi tega, ker ne bi mogli dokončati, kar smo nameravali ustvariti, ampak ker zapravljamo čas in denar ter vlagamo trud v napačen produkt.

Potrebujemo sistematičen postopek za hitro preverjanje zamisli za produkt in povečanje možnosti za uspeh. To obljublja Delaj vitko.

V navdihujoči knjigi nas Ash Maurya popelje skozi zelo natančno strategijo za doseganje »ujemanja produkta in trga« za novonastalo podjetje, ki temelji na njegovi lastni izkušnji ustvarjanja širokega niza produktov, od visokotehnoloških do netehnoloških. Ves čas gradi na idejah in konceptih inovativnih metod, kot so vitki štartnik, razvoj kupcev ter samozagon.

Delaj vitko je idealno orodje za poslovodje, direktorje, male podjetnike, razvijalce in programerje ter za vsakogar, ki želi zagnati svoj poslovni projekt.


1. Najdi problem, ki ga je vredno rešiti, nato opredeli rešitev.
2. Kupce vključi v celotni razvojni cikel.
3. Nenehno testiraj svoj produkt z manjšimi, hitrejšimi iteracijami.
4. Ustvari lastnost, meri odziv kupcev in validiraj oz. ovrži smer.
5. Prepoznaj, kdaj se moraš »zasukati« in spremeniti smer.
6. Povečaj hitrost, učenje in fokus.
7. Nauči se, kdaj je idealen čas za zbiranje velikih finančnih sredstev.

»Če si želiš, da tvoje zamisli zaživijo, potem je Delaj vitko zate.«
Alexis Zrimec, urednik

Skupnost DelajVitko.si

Knjigo Delaj vitko spremljajo spletne strani www.delajvitko.si, kjer bomo zbirali vtise in postopoma oblikovali slovenske panožne različice metode vitkega štartnika. Želimo si ustvariti skupnost, ki bo principe vitkega štartnika uspešno prenesla v slovensko okolje: med štartnike, v kulturo že uveljavljenih podjetij, v šolstvo, znanost, državno in lokalno upravo, socialno podjetništvo in nevladne organizacije. Vabimo te, da se nam pridružiš.

Obiščite www.delajvitko.si

O avtorju

Ash Maurya

Ash Maurya je podjetnik že več kot desetletje. Vedno je iskal boljše in hitrejše načine za razvoj uspešnih produktov. Njegov Spark59 je namenjen prav štartnikom, ki želijo uspeti. Med prvimi je v prakso vpeljal načela vitkega štartnika, ki sta jih razvila Steve Blank in Eric Ries. Spoznanja je opisoval v blogih, iz katerih je izšla knjiga Delaj vitko. Z delavnicami in produkti tesno sodeluje s podjetniki in jim pomaga testirati ter dodelati njihovo vizijo. Ash je mentor pri štartniških pospeševalnikih po vsem svetu, kot so Mozilla Foundation, Year One Labs in Capital Factory.

Info

Založba: Založba Pasadena
Naslov izvirnika: Running Lean
Založba izvirnika: O'Reilly & Associates
Prevod: Maja Mihelić
Jezik: slovenski jezik
ISBN: 9616661655
ISBN-13: 9789616661652

Ocena

Ocen še ni, oddajte svojo!

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: Delaj vitko

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: Delaj vitko

Oglejte si tudi

Kontakt