Pregled avtorjev (priimek na 'W')

  Liesbeth Wächter-Bohm

  Gerhard Wahrig

  John Walkenbach
  John Walkenbach je en od ameriških vodilnih strokovnjakov za pregledniško programje. Ima doktorat univerze v Montani. O preglednicah je začel pisati leta 1984 in od takrat napisal več kot 250 člankov za revije, kot so PC World, InfoWorld, Windows in PC/Computing. Poleg tega je avtor okrog ducata knjig o preglednicah.

  David Wall

  James Wallace

  Aaron Walsh
  Aaron E. Walsh je predsednik in direktor podjetja Mantis Development Corporation in ima veliko izkušenj pri pisanju sodobne programske opreme ter pripravljanju vsebine za svetovni splet. Delal je kot svetovalec skupine za napredno tehnologijo na Bostonski univerzi. Tam je tudi poučeval in oblikoval učni program iz računalniške tehnologije ter objavljal članke v reviji Boston College Information Technology. Več člankov je napisal tudi za reviji MacTeach Magazine in Dr Dobb's Programming Journal.

  Wallace Wang
  Wallace Wang je avtor več telebanskih uspešnic. Vsak mesec ima kolumen v reviji Boardwatch Magazine, drugače pa je komik.

  Brian Ward
  Brian Ward je doktor računalništva, zaposlen kot raziskovalec na čikaški univerzi. Uporabnikom Linuxa je znan kot avtor spisa Kernel-HOWTO in dveh knjig o Linuxu, izdanih pri založbi No Starch Press.

  Doug Wead

  Faithe Wempen

  Ruth K. Westheimer
  Dr. Ruth K. Westheimer je svetovno priznana spolna terapevtka, ki je v svoji radijski oddaji že pred desetletji orala ledino na področju ozaveščanja o spolnosti. Njene številne knjige so med bralci izredno priljubljene, saj na lahkoten, razumljiv in zabaven način predstavlja različne vidike spolnosti. Dr. Ruth predava na univerzah Yale in Princeton, njena predavalnica pa je vedno nabito polna. Se sprašujete, zakaj? To zlahka ugotovite, če vzamete v roke Seks za telebane in se ob njenih prijetnih besedah potopite v dražljivi svet spolnosti.

  Peter Weverka
  Peter Weverka je uredil petinsedemdeset računalniških knjig, ki se ukvarjajo s temami od urejevalnikov besedil in namiznega založništva do interneta. Kakih petdeset od teh je oblikoval z Microsoftovim Wordom.

  Njegove humoristične članke in zgodbe, ki hvalabogu nimajo nobene zveze z računalniki, so objavili v revijah Harper in The Corpse.

  Peter je prepričan, da je namen vsega računalništva skrajšati dolgočasna opravila, da bi se lahko uro prej odpravili iz službe in se domov peljali po daljši in počasnejši, a slikovitejši poti.

  Phil Williams

  Thearon Willis

  Rob Wilson

Kontakt