Pregled avtorjev (priimek na 'T')

  Branko Tašner

  Grant Taylor
  Grant Taylor je inženir računalništva in živi v Massachusettsu, ZDA. Vzdržuje dva spisa o uporabi tiskalnikov v Linuxu, ob tem pa je tudi uredil zbirko spisov Linux Complete, ki je izšla pri založbi Sybex.

  Karen Toast Conger

  Emmanuel Todd
  Emmanuel Todd, doktor zgodovine, je raziskovalec na francoskem nacionalnem inštitutu za demografske raziskave v Parizu. Je avtor številnih knjig: The Final Fall: An Essay on the Decomposition of the Soviet Sphere, The Making of Modern France: Ideology, Politics, and Culture in The Explanation of Ideology.

  Dore Tomažič
  Pod psevdonimom Dore Tomažič je urednik Nedeljskega dnevnika Zlatko Šetinc tri desetletja pisal satirično rubriko Tretja plat.

  Miha Tomšič
  Miha Tomšič je uporabnik Linuxa že od leta 1995. Zaradi hitro rastoče skupnosti uporabnikov je že kmalu začutil potrebo po druženju uporabnikov Linuxa in bil tudi eden izmed pobudnikov ustanovitve društva Lugos, v katerem še vedno aktivno sodeluje pri organizaciji prireditev in predavanj. Kot diplomirani fizik se najbolj zanima za naravo in delovanje glasbil in je tudi ljubiteljsko predan tehnologiji obdelave in ustvarjanja zvoka ter glasbe. Tehnična žilica ga žene tudi v raziskovanje risarskih programov. O zvoku in grafiki rad na dolgo in široko predava v sklopu prireditev društva Lugos.

  Uroš Topić
  Uroš Topić je dijak Klasične gimnazije v Novem mestu in pisanje je njegova prva ljubezen. Bratovščina Culis - Emma Storm je njegov prvi mladinski fantazijski roman, a kot napoveduje, ne tudi zadnji. Je velik poznavalec fenomena Harry Potter, pa tudi velik ljubitelj filma, videa, kostumografije in glasbe.

  Janez Toplišek
  Janez Toplišek je diplomirani pravnik s pravosodnim izpitom in magister s področja organiziranja informacijskih sistemov. Za seboj ima več kot 30 let pravniških izkušenj na področju inženiringa, informatike, državne uprave in gospodarstva. Je soustanovitelj in aktiven član sekcije za pravno informatiko pri Pravniškem društvu Ljubljana in tehnično ureja prvo slovensko pravniško elektronsko listo SLO-IUS. Kot edini slovenski pravnik je član svetovnega omrežja kibernetskih pravnikov Global Cyberlaw Network. Trenutno je pomočnik direktorja Kemijskega inštituta Ljubljana.

  Petja Toškan

  Jasna Toth

  Roz Townsend

  Brian Tracy

  Winfried Trümper

  Mitch Tulloch
  Mitch Tulloch je predavatelj, svetovalec in avtor. Živi v Winnipegu v Kanadi. Poleg priročnikov iz zbirke Nutshell, izdanih pri založbi O'Reilly, je Mitch tudi avtor enciklopedij Microsoft Encyclopedia of Networking in Microsoft Encyclopedia of Security, ki sta izšli pri založbi Microsoft Press, ter vrste uspešnic o IIS, izdanih pri založbi Osborne/McGraw-Hill.

Kontakt