Pregled avtorjev (priimek na 'N')

  Matjaž Nahtigal

  Felix Nelson
  Felix Nelson je kreativni direktor pri revijah Photoshop User in Capture User, višji umetniški direktor pri združenju NAPP (National Association of Photoshop Professionals) in umetniški direktor pri reviji Mac Design Magazine. Felix nastopa tudi v izobraževalnem videu za Photoshop, kjer govori o fotografsko realističnih tehnikah. Je gostujoči predavatelj potujočega seminarja Adobe Photoshop Seminar Tour in član skupine »sanjskega moštva« predavateljev PhotoshopWorld.

  Marko Nemec - Pečjak
  je praktik z dolgoletnimi izkušnjami obladovanja projektov v graditeljstvu in elektro-prenosni dejavnosti. Posebno pa je poznan kot poznavalec računalniške podpore za projektni management. Ima mednarodni certifikat IPMA - CSPM (certificirani senior projektni manager). Prav tako ima certifikat za preverjanje nacionalnih poklicnih kvalifikacij “vodja projekta” in “vodja projektnih nalog”.

  Jason Nickels

  Jason Nickels je ljubitelj čilijev, vse odkar so ga v zgodnjem otroštvu silili z njimi. V mlajših letih je naredil vse napake, ki jih lahko naredi začetnik. Na srečo se je na napakah učil, izkušnje in poznavanje čilijev pa dodatno poglabljal na dolgih popotovanjih po Južni Ameriki. Njegov konjiček se je razvijal in leta 2003 je odprl farmo čilijev v južnem Devonu, kjer se je začel poklicno ukvarjati z njihovo pridelavo, semena in sadike pa je prodajal ljubiteljskim gojiteljem po vsem Združenem kraljestvu. Velikokrat nastopa na televiziji, piše za različne revije ter predava zagnanim ljubiteljem gojenja čilijev. Na osnovi lastnih izkušenj izvrstno pozna vse težave, s katerimi se srečujejo začetniki in ljubiteljski gojitelji čilijev.

  G. H. Nix

Kontakt