Pregled avtorjev (priimek na 'J')

  Albert J. Bernstein
  Dr. Albert Bernstein, klinični psiholog, poslovni svetovalec in avtor številnih uspešnic, vam na preprost in humoren način razkriva lastnosti antisocialnih, narcističnih, histrioničnih, pasivno agresivnih, obsesivno kompulzivnih in paranoidnih vampirjev in vam ponuja cel arzenal strategij, kako se pred njimi zaščititi, še preden bodo v vas zasadili svoje čekane.

  Aleš Mihael Jeklič

  Mitja Jelenič Novak

  Dušan Jeraj
  Dušan Jeraj, univ. dipl. ekon., je diplomiral na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru in se kot davčni svetovalec vključil v delo oddelka za davčno svetovanje Deloitte & Touche, d.o.o., Ljubljana. V začetku leta 2004 je skupaj s kolegi ustanovil svetovalne družbo Taxgroup d.o.o., ki je do danes zrasla v eno izmed največjih družb na področju davčnega svetovanja v Sloveniji. Pri svojem delu proučuje davčna vprašanja in svetuje strankam s področja direktnih davkov, še posebej s področja dohodnine. V dnevnem časopisju ga lahko zasledimo kot avtorja številnih prispevkov na temo dohodnine in drugih davkov, pa tudi kot gosta kontaktnih oddaj in predavatelja.

  Michael K. Johnson
  Michael K. Johnson se ukvarja z Linuxom od njegove prve izdaje leta 1991. Bil je prvi urednik revije Linux Journal, skupaj z Erikom Troanom pa je izdal knjigo Linux Application Development. Kot razvijalec operacijskega sistema je zaposlen pri podjetju Red Hat.

  Jerry Joyce
  Jerry Joyce že dolgo sodeluje z Microsoftom. Bil je tehnični urednik triindvajsetih knjig, izdanih v založbi Microsoft Press, pisal pa je tudi priročnike, sprotno pomoč in specifikacije za številne Microsoftove izdelke. Našli ga boste med tistimi, ki na oglasnih deskah in v novičarskih skupinah odgovarjajo na vprašanja in pojasnjujejo, kako je mogoče zadane naloge izpeljati s številnimi Microsoftovimi orodji.

Kontakt