Pregled avtorjev (priimek na 'E')

  Mark Egan
  Mark Egan je vodja IT in podpredsednik oddelka Information Technology v Symantecu. Skrbi za vse notranje sisteme in varnost v podjetju Symantec. Mark je tudi sopredsednik gibanja TechNet's Cyber Security Best Practices Campaign in pogosto predava o najboljši praksi v informacijski varnosti in o informacijski tehnologiji.

  Josef Eibl

  Allen Elkin
  Dr. Allen Elkin je klinični psiholog in direktor Centra za obvladovanje stresa in svetovanje v New Yorku. V Združenih državah Amerike je zaslovel zaradi svoje strokovne podkovanosti na področju stresa in čustvenih motenj. Pogosto je nastopal v priljubljenih oddajah, kot so Today, Good Morning America in Good Day New York.

  Charles H. Elliott
  Dr. Charles H. Elliott je klinični psiholog in član učnega osebja na Fielding Graduate Institute. Je soustanovitelj Akademije za kognitivno terapijo, mednarodno priznane organizacije, ki pooblašča kognitivne terapevte za zdravljenje depresije, tesnobe in drugih čustvenih motenj. Poleg tega je napisal veliko člankov in knjižnih poglavij na področju kognitivno-vedenjske terapije. Doma in po svetu je izvedel je številne predstavitve o novostih pri ocenjevanju in zdravljenju čustvenih motenj. Je soavtor knjige Premagovanje anksioznosti za telebane (Wiley Publishing), Zakaj ne morem dobiti, kar si želim? (Davies-Black, 1998; A Behavioral Science Book Club Selection), Zakaj ne morem biti starš, kakršen si želim biti? (New Harbinger Publications, 1999) in Votli otroci (Prima, 2001).

  Anže Erbežnik

  Jim Erickson

  Dr.-Ing. Richard Ernst

  Blaž Erzetič
  Več let stalni dopisnik revije Klik in avtor mnogih poljudnih in strokovnih člankov na področju računalniške grafike, kot tudi predavanj na to temo širom Evrope. Idejni vodja festivala novomedijskih umetnosti Pixxelpoint ter tudi sam ustvarjalec na področju grafike, videa in glasbe.

Kontakt