Pregled avtorjev (priimek na 'Š')

  Marika Šadl

  Brane Šalamon
  Novinar Dnevnika in Nedeljca, ki že vrsto let piše o računalništvu.

  Janez Škrubej
  Janez Škrubej, rojen leta 1946 v Mežici, je diplomiral na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani na Oddelku za računalništvo in informatiko in končal Program for Senior Executives na Massachusetts Institute of Technology – MIT, Sloan School of Management. Bil je prvi vodja predstavništva Digital Equipment Corporation – DEC za Jugoslavijo in eden od ustanoviteljev Delte ter njen direktor. Po vključitvi v Iskro je bil generalni direktor podjetja Iskra Delta ves čas njenega obstoja.

  Ivo Špigel

  Matjaž Štrancar
  Matjaž Štrancar je samostojni informatik, specializiran za svetovanja pri implementaciji, integraciji, optimizaciji ter administraciji e-poslovanja in poslovnih programov. Ima veliko izkušenj s pisanjem splošnih strokovnih člankov s področja interneta za različne slovenske revije in časopise, spisal pa je tudi več knjig na to temo.

  Sabina Štrubelj
  Mlada avtorica Sabina Štrubelj piše z užitkom in predvsem za zabavo. Diplomirana novinarka, ki dela v založništvu, je leta 2013 navdušila bralke revije Ona s presunljivo kratko zgodbo o ljubezni, ki nikoli ne mine, in tako prejela literarno nagrado Onino pero.

  Njen prvi roman Hotel Lavanda je napisan v zanjo značilnem preprostem, berljivem, a izjemno svežem in zabavnem slogu ter se lahko povsem suvereno kosa s svetovnimi uspešnicami tega žanra.

  Andrej Štular

Kontakt